Vettel ne očekuje velike promjene

Aktualni svjetski prvak, Sebastian Vettel, ne vjeruje da će se manje momčadi opasno približiti vodećima. Iako su promjene pravila prilično velike jer uključuju nove motore te izmijenjeni dizajn bolida, Vettel ne strahuje.

“Teško je izraziti očekivanja, posebno oko motora. Nitko ne može znati što će se dogoditi, no mislim da će veliki timovi i dalje biti u prvim startnim redovima. Ono što ne znamo je kako će se utrka odvijati, jer ćemo na dan utrke imati samo 100 kg goriva, što bi moglo biti problematično.”

Također, Ricciardo vjeruje da neće biti značajnih promjena u odnosu snaga.

“U slučaju da Red Bull na početku sezone ne bude konkurentan, vjerujem da će momci brzo pronaći rješenje. Očekujem da će najbolji timovi nakon 4-5 utrka i dalje biti najbolji.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

možda promjena i bude jer “Talijanska je kompanija jednom od svoje dvojice vozača, Kimiju Raikkonenu ili Fernandu Alonsu, obećala najnoviji LaFerrari ukoliko osvoji titulu prvaka sljedeće godine.” samo 499 komada i cjena od 10 milja kna je dobar poticaj za vozače feraria . možda će RB parirat ferariu nagrađivanjem svojih vozača cijelogodišnjom zalihom RB 😉 šalu na stranu , ovo bi moga bit poticaj feraievim vozačima , a sebu poticaj i onako ne treba pa….

ice

drž gaće!!

Ferrariforever

.dal se to meni samo čini, al izgleda da su dečki otkrili toplu vodu?

punisherru

gledajuci ovo http://www.youtube.com/watch?v=ZlDnd3B1rhs i ovo http://telly.com/1ERQMGH nemoguce se ne zapitati kako je moguce da su ferrariju uradili ovako ocajan posao sa stanovista aerodinamike; ovako gledajauci ovo sto je uradio newey je prosto i logicno…..’hvatanje’ zraka u ‘U’ sa strane i blago naget bolid prema naprijed da bi zadnja pogonska osovina dobila sto vise downforce-a usled protoka – dakle nesto povecan ‘drag’ koji se znacajno vise kompenzuje kroz povecan ‘downforce’; dalje direktne posledice mogu da budu smanjena potrosnja guma kao i goriva – dakle laksi bolid; u ferariju cak ni zagrijavanja felgi nisu mogli da se sjete….. i da ne bude… Read more »

Related Posts