Rossi kritizirao vožnju Alvara Bautiste

 

Sedmerostruki MotoGP prvak kritizirao je Alvara Bautistu nakon još jednog opasnog poteza na samom startu VN Katalonije.

Samo dva tjedna nakon VN Italije gdje su obojica odustali nakon sudara u prvom krugu, Valentino Rossi i Alvaro Bautista su ponovno sudjelovali u zanimljivom duelu koji je gotovo završio sudarom.

Pokušavajući proći Rossija na kočenju, Bautista je izgubio kontrolu nad motociklom, a Rossi je spretno reagirao proširivši putanju kako bi izbjegao još jedan kontakt sa španjolskim kolegom. Nakon teške utrke u kojoj nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Hondinom dvojcu i momčadskom kolegi Lorenzu, Rossi nije skrivao nezadovoljstvo potezima Bautiste.

“U Mugellu je zabrljao uništivši moju domaću utrku, a ovdje smo bili blizu još jednog sudara. Svatko može pogriješiti. Alvaro je rekao da me nije vidio.”

“Ipak, mislim da je glupo istu stvar ponoviti na idućoj utrci. Pokušao je izvesti nemoguće kočenje. Srećom, shvatio sam što se događa, pustio kočnicu, otišao široko i izbjegao još jedan sudar. Pokušaj je bio potpuno nepotreban jer sam bio puno brži od njega.”

“Mislim da Bautista postaje agresivan kad vidi mene, Lorenza i ostale vozače iz vrha. Prošle godine žrtva je bio Lorenzo, a ja sam nastradao u Valenciji i, nedavno, Mugellu. Ponekad se čini kao da na sve načine pokušava pokazati da je bolji.”

“Ovo što se dogodilo u Barceloni je nešto sasvim normalno u svijetu utrkivanja. No, kad se takve stvari ponavljaju iz utrke u utrku, mislim da ćete se složiti da se to može opisati kao glupo ponašanje.” zaključio je Valentino.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gprider

nemojte da serete vise, ocigledno ne pratite bas svaku trku u sezoni, valentino nije onaj stari ali bautista nije imao sanse proci ni leteci preko, a i prosle godine je u assenu pokusao doci sa seste pozicije na prvu i to u prvom zavoju i lorenzo je bio zrtva. A ovaj sto kaze da je bautista pao zbog gasa nek napusti sajt odmah, ako nisi mogao primjetiti prijatelju pao je zbog prednje gume, a ne zbog zadnje ( a to u motociklizmu znaci da je pao ili zbog prevelikog kocenja ili zbog nedostataka gripa na prednjoj gumi, a mislim da… Read more »

Pop

Gprider! Čitaj šta ljudi pišu a ne čitaj ono što bi ti htio da drugi napišu.
U atletici, na dužim stazama atletičari nastoje pobijediti protivnike u završnici gurajući se i sa ponekim padom … a u motociklizmu ?
Alvaro je pao i rasuo se “ka ….. ” a da li si ti Gprider pao tako sa takve makine kao Alvarova u takvom startu ?

Pop

Ovo nije Rosieva izjava. Rossi j ez aMugelo izjavio da ne zna zašto se ispravio kad je vidio Alvara da dolazi: “U Mugellu je zabrljao uništivši moju domaću utrku, a ovdje smo bili blizu još jednog sudara. Svatko može pogriješiti. Alvaro je rekao da me nije vidio.” I u ostalom , ajmo zbrojiti koliko je Rossi puta opandrćio, koliko je puta usput pokupio nekoga, i koliko puta je na “prekrižim se i uđem sa untarnje strane” prošao. I Biagi i Waldman su plakali zbog njegovog extremnog uletanja u putanju, pa šta sad. Padaju i ruše druge stalno što je normalno… Read more »

LokiXTX

ja osobno sam veliki navijač(fan)Rossija,ali sam tako isto i neutralan po pitanju trka Moto GPa i uvijek ču reći POPU POP,BOBU BOB!mišljenja sam da tu Bautista nije skroz kriv za nastalu situaciju između njega i Valea,Valentino jednostavno nije više Valentino od prije par godina,nakesao se je para(eura) a i stariji je i jednostavno je izgubio onaj plamen u sebi,osobno smatram da u tome dosta udjela ima pogibija Marca Simoncellija koji mu je bio jedan od najboljih prijatelja i u čiju je pogibiju bio upleten iz prve ruke(on i Edwards) tako da nevjerujem da če Vale ikad više biti onaj stari,poneka… Read more »

MM33

dijelomicno bih se slozio sa tobom da su ga gosine ucinile sporijim to se dogada svakom vozacu motorsporta, ali ne bih se slozio da se nw nasukao love pa ga briga zbog toga, vidjeli smo da grize i napada u kataru i francuskoj a u ovim drugim utrkama je jednostavno imao krivi set up a i ekipa je na nekim stazama brza ne vidim razlog zast nebi 🙂

Dani

Kada bi maknuli tc i ostalu silnu elektroniku ovi novi klinci bi se našli u problemima. Tu bi stari lisci poput Rossija i Edwardsa došli na svoje.

damba

A taman je promjenio adresu..

Hrvoje 55

Svaka cast svima vama koji navijate za Rossija. Ja navijam za Bautistu po meni djelomican je tocan Rossijev govor. Istina da se Alvaro zeli dokazi i vidi se da je talentiran, samo mu treba pravi motor. Ne slazem se s ovim sto Rossi govori da je bio brzi po cemu?? Po tome sto je Alvaro imao bolju startnu poziciju il po tome sto je bio ispred njega u prvom krugu ja nezz po cemu je on bio brzi? mozete mi vi rec?

Tenkere

kak ne kužiš,di je problem???
bil je brži od njega u zavoju u kojem se dogodil incident….

SALAZAR

Mislim da Perkušić sada može umrijeti sretan…

dukac

*Perkušići

Ova 2 minusa su od njih 😛

Related Posts