Pregovori oko novog Concorde ugovora idu u pozitivnom smjeru

Za već tjedan dana tjedan dana počinje nova sezona, a momčadi i Bernie Ecclestone se još nisu dogovorili oko novog Concorde ugovora. FIA napominje da razgovori teku predviđenim, odnosno pozitivnim smjerom, te bi uskoro mogli dočekati konkretne rezultate. Podsjetimo, Concorde ugovor je ugovor koji upravlja vođenjem Formule 1 od distribucije novaca pa sve do pravila. Vjeruje se  da je Marussia jedina momčad koja nije potpisala novi ugovor, ponajviše zato što se ne slaže s komercijalnom stranom ugovora.

“Pregovori oko novog Concorde ugovora odvijaju se pozitivno te će biti zaključeni u skoroj budućnosti.” kažu iz FIA-e.

Također, FIA je objavila da će ove godine biti 19 utrka, jedna manje od prošle godine. Pregovori s Austrijom, Turskom, Francuskom i Portugalom nisu urodili plodom, stoga ćemo ove sezone ostati bez VN Europe. Koplja su se lomila i oko VN Njemačke, ponajviše zbog smanjenog budžeta glavnih njemačkih staza – Hockenheima i Nurburgringa. Na kraju je odlučeno da će se ipak voziti na Nurburgringu, a datum 21. srpnja ostaje prazan te je time produžena ljetna stanka između Njemačke i Mađarske.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
VictoriousBoy69

Ma super (Y) još duža ljetna pauza -.-

perodeformero

Jao, ubila me ona prošlogodišnja pauza od 4 tjedna. Ove godine opet. Predugo je to.
Kad je utrka
tjedan za tjedan – uživam
2 tjedna – iščekujem
3 tjedna – patim
4 tjedna – pate drugi oko mene

kimi-fan

dobro je sto se dogovaraju jer F1 timovi da naprave sami svoju neku ligu nebi to islo tako lako,isto se desilo i sa Indy Carom osamostalili su se i krenuli su u krivom smjeru i dana kao da nepostoji taj sport u Americi dok je puno ljepsi za pogledati od glupog nascara

F1ALONSO

Iman prijedlog da maknete ove redne brojeve koji je komentar mislin da je nepotrebno a i nije najlipse ( moje misljenje )

runer

Hoće li na net tv-u i dalje biti utrka ?

F1ALONSO

SPTV SPTV SPTV

runer

Znam i pratim gp1 portal i da će biti na SPTV-u,ali me je zanimalo dali će i dalje ostati na net-tv jer su me sj….i sa satelitskim max-tvom jer nema sptv-a bez zemaljske antene koju nemam !

igis

o da

Related Posts