Perez: Ferrari me često tražio da “pazim” na Alonsa

McLarenov vozač, Sergio Perez, priznao je kako su ga dok je još bio u Sauberu iz Ferrarija često tražili da pripazi na Fernanda Alonsa tako da mu ne otežava prolazak na stazi kada se ukaže prilika.

Perez je u Sauberu bio pod snagom Ferrarija te se povezivao kao moguća zamjena za Felipea Massu, međutim, na kraju je prihvatio ponudu McLarena kada su u Ferrariju odlučili zadržati Brazilca.

Španjolske sportske novine pitale su Pereza ako osjeti razliku kada pogleda u retrovizor i ugleda Vettela ili Alonsa, na što je on rekao:

„Ne, ne pravim nikakvu razliku među njima. Prošle godine dok sam komunicirao s Ferrarijem često su tražili od mene da pazim na Alonsa, ali ne znam jesu li to pitali samo mene ili cijeli grid“, priznaje Perez.

Dodao je kako ne odlazak u Ferrari ne smatra propuštenom prilikom.

„Ne, to je jedno iskustvo koje me odvelo na bolje mjesto. Sretan sam u McLarenu i nadam se da ću ovdje ostati dugo godina ili cijelu karijeru“, rekao je.

Iako je imao problema u Melbourneu s McLarenovim bolidom koji očito nije dovoljno konkurentan, rekao je kako je vrlo zadovoljan jer je bio blizu Jensonu Buttonu.

„Sretan sam rezultatom jer je Button jedan od najboljih vozača. U Melbourneu je pobijedio čak tri puta. Nisam znao gdje ću biti u odnosu na njega i ne gledam ovo kao na neko olakšanje, već uvjerenje da sam snažan vozač i da mogu postati svjetski prvak“, dodao je Meksikanac.

100 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

samo jedan tim ima bratsku momčad na gridu slagali se vi ili ne . to je RB , a sve ostalo su forumaška prepucavanja , povremeno i izljevi mržnje prema ferariu i alonsu . 2 vozača koja se bore uz asistenciju mnogih forumaša za titulu najnepopularnijeg su alonso i seb ( svrsta sam ih po abecednom redu da neko ne pomisli nešto loše 😉 ) među nama ova perezova izjava može pokrenut gomili špekulacija , sukoba , pljuvanja jer sve može bit sumljivo . svi znamo da u F 1 postoje samo 4 proizvođaća motora ali zanemarimo cosworth . 4… Read more »

redfull

Haha sta sam ja vama reko da je masa crna ovca u ferrariju, jeste sad videli na stz je spreman I na koje prljave igre igra ferrari za jednog fu…… alonsa, pereza upozoravali a mozda I ceo grid sem lotusa, mclarena , merceda I redbjla ovi ostali svi kupljeni ,

Bravo perez reko si sve , eto vasrg ferrarija I alonsa , u koje vode plivaju.

fox 1

hmmm
Moram se zapitat kakve je odredbe onda imao Hamilton kada je onako olako pustio Vettela a Alonsu stvarao probleme.
i tako možemo u nedogled 🙂

MarkoF355

Red fejl smiri tenzije…ukljuci vijuge i malo se osvrni na odnos torro rossa i red bulla. zakljucit ces nesto

Related Posts