Vergne i Ricciardo u utrci za Webberovo mjesto

Vozač momčadi Toro Rossa, Jean-Eric Vergne, otkrio je kako je on još uvijek u utrci za mjesto u momčadi Red Bulla nakon što iduće godine istekne ugovor dosadašnjem vozaču – Marku Webberu.

Francuz koji je prošle godine debitirao u Toro Rossu kaže je da su on i njegov sadašnji momčadski kolega, Daniel Ricciardo, potencijalni kandidati za to.

“Ukoliko budemo radili dobar posao možda bi jedan od nas mogao na kraju završiti u Red Bullu, ako tamo bude slobodno mjesto”, izjavio je za L`Equipe.

“Treba impresionirati u 2013., a na novom bolidu (STR8) još ima puno posla za obaviti. Moramo paziti na detalje jer će nam u protivnom puno toga nedostajati, kao prošle godine.”

“Tada je teško voziti, a još je teže izvući se iz tehničke stagnacije. Ako slušate druge ekipe, svi vozači misle kako su oni najbolji, kako imaju najbolji auto i da će pobijediti u svim utrkama, ali to baš nije tako,” nasmijao se Vergne i zaključio intervju.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FAN F1

Prvo se vi dokažite u STR-u,nemojte pripremati ražanj dok je zec još u šumi. Prošle godine niste baš oduševili.

avalon

teško će vergne ili ricciardo do kokpita RB jer čudi me šta su uopće “uskočili” i u kokpit TR umisto alguersuaria i buemia jer dvojac jaime / sebastian su 2011. zajedno osvojili za TR 41 bod , a 2012. je dvojac jean / daniel osvojia za TR 26 bodova … čak 15 manje . u konstruktorskom su 2012. “propali” za jedno misto doli . završili su na 9. mistu , a 2011. na 8 . znači dokazali su da su manje uspješni od svojih prethodnika koji su ( bar za sada ) napustili F 1 ka trkači .

Related Posts