TW Steel novi sponzor Sahara Force Indije

Sahara Force India je objavila višegodišnju suradnju sa Nizozemskom urarskom tvrtkom TW Steel. Globalni brand je prestavljen kao partner na službenom predstavljanju ovogodišnjeg bolida VJM06 u Silverstoneu. Logo tvrtke TW Steel će biti istaknut na bolidima i trkačim odijelima vozača.

„Partnerstvo sa TW Steelom je savršeni početak sezone i želimo im dobrodošlicu u Force Indijinu obitelj“, izjavio je šef momčadi Vijay Mallya. „Uz globalni doseg u Formuli 1, naše zajedničko pozicioniranje na Indijskom tržištu i naše zajedničke ambicije za uspjeh na trkačoj stazi, siguran sam da će odnos donijeti velike nagrade našoj momčadi i TW Steelu.“

Izvršni direktor i suvlasnik TW Steela, Jordy Cobelens dijeli zajednički entuzijazam za novo partnerstvo:

„Ja sam, naravno, vrlo uzbuđen zbog partnerstva sa Force Indiom“, izjavio je. „Sahara Force India ima snažnu pratnju širom svijeta, a posebno u Indiji. Ja sam uzbuđen što imam takav brand koji posluje s takvim fantastičnim poduzetnicima kao što su dr.Vijay Mallya i Subrata Roy Sahara“, zaključio je.

Sahara Force India je potvrdila Paula di Restu kao svog prvog vozača, dok ime drugog vozača još nije poznato, ali se očekuje da će to biti Ferrarijev štičenik Jules Bianchi koji trenutno obnaša dužnost rezervnog vozača u Force Indiji.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SefoRBR

TW steel je i Lotusu sponzor,ako se ne varam

Ayrton Mclaren

S obzirom da su nedavno komentirali probleme s lovom za FI, ovo je jedna dobra vijest za njih…

af1812

Bolid im je prelijep!

Related Posts