Horner: Nema sumnje u Webberov talent

Šef momčadi Red Bulla, Christian Horner, inzistira da se kritike na račun Marka Webbera ne shvate ozbiljno. Naime, Red Bullov savjetnik Helmut Marko nedavno je javno osporio Australčeve kvalitete. Marko mu najviše zamjera na nekonzistentnosti i psihičkoj snazi. Upravo to ga sprječava da postane svjetski prvak. Na predstavljanju novog bolida, Horner je stišao strasti.

“Mi svi znamo da Marko nekada može biti previše otvoren. Njegovi komentari su odraz njegovog mišljenja, a sve se može krivo protumačiti.” kaže Horner.

“Da nismo sretni s Webberom, nikada ne bi potpisali ugovor za ovu godinu.”

“Obojici vozača dajemo jednake mogućnosti i na njima je što naprave na stazi.”

“Za nas nije bitno koji vozač pobjeđuje, samo da je jedan od ova dva bolida.” završio je Horner.

Webber je dodao da Markovi komentari nisu imali nikakvog utjecaja na njega i da ne bi bio u Red Bullu da momčad nema vjere u njega.

“Vjerujem da se mogu utrkivati za naslov opet ove godine, kao što sam napravio i prošlih sezona.” kaže Australac.

“Momčad zna da trebam sto posto potpore. Ne možeš osvojiti prvenstvo sa devedeset posto potpore.” završio je.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ayrton Mclaren

Webber je jako dobar vozač i donosi prevagu RB-u u konstruktorskom poretku u zadnje 3 godine. Donio je mnogo bodova i pomogao ekipi da osvoji momčadske naslove. Prvi vozač u RB-u? NE! Svima je jasno tko je prvi vozač…Mark je vrlo otvoren i iskren prema medijima što ga često dovede u “škakljivu” situaciju, ali to ne mijenja činjenicu kako se radi o vrlo dobrom vozaču.

af1812

Webber, uz Coultharda i de la Rosu, vozac i covjek kojem se divim. Mozda da je od pocetka karijere imao dobar bolid nesto bi vise postigao. Dokazao se u Minardiju, Jaguaru, ali je dosao u Williams u najgore vrijeme. Uz duzno postavanje dragi Webber, za kojeg navijam, mislim da je za titule kasno. Kao navijac cu uvijek vjerovati, ali i biti realan da je to svake godine teze. Sve u svemu, Go Webbo, Go Aussie!

F3rrari-Man

Za mene njegov talent nikad nije bio upitan.

nelson

to govori jer je webber vodonoša i jer im takvi tip vozača odgovara , momčad se 2010 okrenula nijemcu,i on je blizu mirovine i vozi dobar bolid u top 10 zadovoljan on ,zadovoljan bernie, f1 fali rivalstva , turbo era će spasit f1 ,kad se ukine kers i drs i smanju nosevi ……. svi se smiju,hamilton i alonso se ne mrze ,f1 postaje loše natjecanje.moto gp je popularniji zbog glupih odluka timova i šefova,nek vozačima puste da budu vozači,

Andrija Domitrović

KERS i DRS se, koliko ja znam, ne ukidaju 2014 😐

nelson

ne znam ako ih izbace bit ce malo pretjecanja,sad mnogi govore protiv umjetnih brzina,problem f1 je što mijenja pravila previše,svake sezone nova pravila, šumaher je rekao idemo ostavit pravila bar 2 ili 3 sezone ista, onda bernie ne dobro je svake sezone imat promjene pravila,, sjeti se 2005 i ne mijenjanja guma cijelu utrku,2003 nov način bodovanja,,itd

SebVettel21

nece ih izbacit samo ce ogranicit koristenje drs-a ostat ce sve isto po tom pitanju sto je po meni logicno puno je uzbudljivije s kersom i drs-om 😀

Racer 0713

ad314 ne ciniti se vec si upravu

Related Posts