Boullier: Trenutna situacija izgleda obećavajuće

Momčad Lotus izgledala je obećavajuće na prvim testiranjima koja su se održala u Jerezu. Romain Grosjean bio je najbrži na drugom danu, a Kimi Räikkönen posljednjeg dana testiranja.

„Najvažnije su prve povratne informacije naših vozača, a one su bile pozitivne. Oba vozača zadovoljna su trenutnom situacijom“, rekao je šef Lotusa, Eric Boullier.

„Pored toga smo uspjeli postaviti dobru kilometražu što je uvijek pozitivno kada dođete na prva testiranja s novim bolidom. U ovako ranoj fazi ne smijemo se oslanjati na vremena koja su vozači postavili, ali u bolidu ima brzine. Ne kažem da ćemo pobijediti u prvenstvu, ali znamo da je naš bolid vrlo dobar.“

Testiranja se nastavljaju u Barceloni za nešto manje od tjedan dana gdje se momčad prošle godine suočila s velikim problemima. Podsjećamo, momčad Lotus morala se povući s testiranja zbog problema s ovjesom.

„Jedan od glavnih prioriteta je osigurati  da pouzdanost bolida odgovara svim zahtjevima sezone ispred nas. Testiranje u  Barceloni bit će od iznimne važnosti jer sve informacije koje prikupimo, koristit ćemo na drugim stazama u kalendaru“, rekao je.

„Drugi prioritet nam je nastaviti s analiziranjem guma da bi bolje razumjeli kako bolid radi s njima.“

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iivanooo

Hehehe Australia se približava možeš mislit?
Kvalifikacije:—-KIMI P1
Utrka:————KIMI P1

f1 zaljubljenik

to mali…. ja se slažem 😀

kimi-fan

super drago mi je to za cuti….

Related Posts