Ross Brawn očekuje veliki napredak momčadi

Ross Brawn očekuje veliki napredak svoje momčadi i najavljuje proboj u vrh s Lewisom Hamiltonom.

Unatoč optimističnim najavama prije samog početka sezone, Mercedesovi bolidi ove godine ponovno nisu bili na razini vodećih ekipa. Nakon pobjede u Kini i drugog mjesta u Monaku, momčad njemačkog automobilskog diva počela je padati u drugom dijelu sezone, završivši na petom mjestu u poretku konstruktora.

S obzirom da će Mercedesov kombinezon iduće godine nositi i Lewis Hamilton, jedan od najboljih vozača na gridu, prilično je jasno da njemačka momčad mora što prije napraviti očekivani pomak prema vrhu.

“Konstantno radimo kako bi Nici i Lewisu osigurali bolid s kojim će se moći boriti za pobjede i pole pozicije,” rekao je Ross Brawn, ravnatelj Mercedesove F1 momčadi.

“To je naš cilj i jasno nam je da moramo napredovati. Budite sigurni da ćemo dati sve od sebe, no ni to nije garancija uspjeha budući da nikada ne znamo što rade druge momčadi.”

“Jako smo uzbuđeni zbog suradnje s Lewisom. Mislim da nas čeka jako zanimljiva sezone i svima nam je drago što će nam se pridružiti vozač takvog kalibra. S boljim bolidom, vozači će imati vrlo važnu ulogu u našoj ekipi.”

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kimi-fan

treba vremena znam koliko je Red-Bullu trebalo do vrha jos na njihovoj strani su bila sva nova pravila u F1 i normalno njihove genijalnosti od Vettela i Neweya do Hornera i svi ljudi koji rade za tu ekipu.a ako znamo da je Mercedes Njemacka ekipa onda netreba sumnjati u uspjeh znamo kakve su Svabe u sportu u njih nema srljanja ide se korak po korak….Ross svaka ti cast za sve sto si napravio naklon do poda ali od stare se slave nezivi razumio bi sve ali kad pravis iz godine u godinu nabolje ali ti si se mislim izgubio u… Read more »

Fw 35

Tko tu koga farba,prvo kaze prije par dana da im je slab bolid,a sad ocekuje veliki napredak,kako li ga pili Ross the boss :).

paalfi

pa normalno da očekuje napredak jer zaostaje i za F indiom, bilo što da napravi na bolidu može samo biti napredak jer su toliko pali da dublje valjda i nemogu.

Force India

nije vazan vozac,vazan je bolid,mercedes se je u pocetku pokazao jako dobrim po ravnici je medu najbrzima,dok na izlasku iz zavoja jako puno gubi,al takvi su svi mercedesi,na startu slabi al kad polete tesko ih je drzat na cesti

Ayrton Mclaren

Imaju odlične vozače. Sad je sve u rukama Brawna! Ako uspije posložiti koliko toliko dobar bolid mogu puno, ako ne….žali Bože para uloženih u ovaj projekt Mercedesa!

Flavio

Pa normalno da očekuje napredak, neće valjd očekivati nazadak. Očekuje ga on već 3 godine, pa nikako da dođe.

burnburn

po meni ih sam Hamilton diže za jedno 30 posto svojim dolaskom

FelipeMassa_

Nije sve u vozaču 😉

FelipeMassa_

Odličan tandem:Hamilton i Rosberg! Za Hamiltona nije potrebno trošiti riječi,a Rosberg?! Po meni je on,bar neki moj osjećaj,vozač koji nije veoma populara,nije baš jak na gridu,ali zato za vrijeme utrke je kao ljuti pas,vreba i najsitniju pogrešku onog ispred i iskoristi ju,za mene fantastičan vozač koji zna šta hoće i koliko može 😉

sti_zu

po meni ima kvalitetnijih vozača koji zaslužuju to mjesto …

FelipeMassa_

Svako ima svoje mišljenje 😀

GrofDracula

nico je brz, i bit će lijepo gledat kako će se truditi naprati hamiltona

Blackhawk

Mercedes mi nije jasan. Izvrsno su krenuli u sezonu, imali su treći bolid po brzini, ostvarili pobjedu i onda odjednom nestali. Kao neka mala momčad koja ubode s bolidom ali onda stane jer nema novaca za daljnji razvoj. A tesko je zamisliti da Merc nema novaca.

L0vac

Ne želim “lov na vještice”, ali je jasna lutrija s gumama na početku sezone. Čim su svi dobivali iste omjer snaga se poravnao. Nakon toga je Merc jeo gume, a Sauber i Williams su počeli uzimati manje bodova. Moje osobno mišljenje, nemojte uzimat za zlo 🙂

Dani

Slažem se sa tobom u potpunosti uz mali dodatak. Mislim da je merc počeo više jesti gume potpunim fokusiranjem na ddrs.

sti_zu

mislim da će ove godine biti razlika naspram prošle samo u tome što ćže lewis donijeti svoje sirove brzine, a bolid ne vjerujem da će išta biti bolji … šteta za lewisa što je to napravio …

nelson

mercedes ce se stvarati još godinama, lewis je pogriješio što je išao u mercedes

vwvtc

Ja očekujem da će biti isto kao i ove godine makar to ne bi volio zbog Luje al podsjećaju me na Ferrari samo obećavaju brda i doline a na kraju useru motku, ustvari još je Aljoša i dobro završio s obzirom da je Ferrari bio tek 4. najbrži bolid.
Čuj Browna-“vozač takvog kalibra”,pa imali ste vi i ove godine vozača dobrog kalibra ali mu niste dali dobar auto ali tko zna možda nešto bude od vas jer iskreno volio bih više izjednačenih momčadi pa da gledamo još uzbudljiviju sezonu.

Dani

Možda Ross zna da vozač tog kalibra više nije vozač tog kalibra. Ipak je on tamo u tome timu.

Related Posts