Video dana: OnBoard krug – Detroit (E.Cheever, 1983.)

Pogledaj video arhivu

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Motosport is number one

Pravi cllasic i lagana nostalgija……,;)

SebVettel10181930

koja borba sa volanom hahhaha obratio sam paznju na skretanje covjecee koja ti je trebala jacina tada da skrenes sa bolidom zbilja fantasticno…

Alen_HAM

ajme predivno je vidit ovakvu utrku gdje si prepusten samom sebi i bolidu, gdje se boris sa vremenom, bolidom, mjenjacem.. doslovno svime. uvijek volim reci da su to bili vozaci daleko ispred danasnjih vozaca, bas zbog navedenog,jer je danas sve “servirano na dlanu”. zato i je krug 2 i pol minute a ne ko danas minut i pol. a pogledajte stazu, vrlo tehnicki zahtjevna,skoro pa i nema dugackih pravaca, tu si se moramo iskazat koliko si vrhunski…

eki

Prvo što mi je palo na pamet kad sam vidio ovaj video, bilo je: PREKRASNO.

SefoRBR

krug 2 i pol minute…

RenaultAlonsoRaikkonen

Renault RE40 <3

hyuna

mislim da je ovaj video uradak puno bolji 😀 no moje pitanje je jesu li na bolidu slickovi?!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-xDMvKHoAyU

r.u.m.

Fantastično,kako mu proklizi zadnji kraj na izlazu kad napuca gas, imao sam 2 godine onda je tata gledao formulu.

hyuna

svaki zavoj odnosno svaki dodir na papucicu gasa ima wheel spin i to ogromni… respect za takvu voznju

MarkOi

Fascinantno kako nakon krivine kad pobjegne zadnji kraj ne odustaje i ne pušta. Bilo bi riskantno na običnoj stazi, a na uličnoj… respect 🙂

perodeformero

Koje silovanje. Cijelo vrijeme je na rubu da se zavrti kao ringišpil. Ima snage za tri bolida a kontrole nikakve. Te formule su bilo gotovo nevozljive po kiši. Da je samo jednom trznuo volanom dok je davao gas, poletio bi kao elisa helikoptera.
Trebalo je imati muda tada. Današnji mehaničari se vjerojatno hvataju za glavu kada vide koliko ima mjesta za aerodinamična poboljšanja.
Ali, tada je motor bio sve!

Ham@ZD

Fantastično, gledajući rad ruku za volanom sve mi se čini ko da je krug vozio puno više relijaškim stilom na asfaltu, količine proklizavanja i kontrola kontriranjem je fantastična, a tek zvuk! Očito su to bili neki drugi, bolji, ljepši dani! Ovaj mi je video izmamio osmjeh na lice!

mika

To su pravi muži a ne Button :))

miha

Cuje se kako su prije morali jako dobro kontrolirati snagu motora po kisi..svaka cast.Inace sam 86 godiste i nisam gledao staru formulu,ali kad ovo vidim nekako mi vise dopalo nego ovo danas.Valjda zbog tog zvuka motora..

Kustelaar

bolesno!!! samo to, nista vise! bolesno!!!

AdaBL

Kakvi spojleri, kakva pomicna krila, kakvi gripovi, kakve kakvo kojesta i bakanalije i razne konstrukcije, sadasnji vozaci jedva vide iznad volana, a iz ovog ugla kamere kao da do pupka vire i izgleda kao da cuce u bolidu 😀 ovo je zastrasujuce a tunel i zvuk brutalan… RESPECT!!!

Andrija Domitrović

Inače, V6 turbo 😉

adriaan

unutar tunela mrak,a ti moraš po gasu.divim se vozačima iz tog vremena!

kers

to sto su kamere stare 30 godina ne znaci da je potpuni mrak u tunelu

Related Posts