Gužva na gridu: Bianchi želi vozačko mjesto

Jules Bianchi tvrdi da je spreman za vozačko mjesto u Formuli 1!

Podsjetimo, Francuz je član Ferrarijeve vozačke akademije, a ove je godine na posudbi u ulozi trećeg vozača u Force Indiji. Iako ga se prozivalo kao potencijalnog zamjenika Felipea Masse, sad kad je Ferrari

Tko je Jules Bianchi?

Jules potječe iz sportske obitelji. Praunuk je Maura Bianchija, trostrukog prvaka GT serije i pranećak Luciena Bianchija, pobjednika 24 sata Le Mansa i bivšeg vozača Formule 1 (1959.-1968.)

Naslove osvaja u francuskoj Formuli Renault 2.0, Masters Formuli 3 i Formuli 3 Euro. Ove godine se natjecao i u Formula Renault 3.5 seriji, a naslov je izgubio za samo 4 boda nakon kontroverznog sudara s Robinom Frijnsom koji je kasnije postao prvak.

odlučio da će Brazilca zadržati još jednu godinu, čini se kako je najizglednije mjesto upravo ono u Force Indiji, i to umjesto Nice Hulkenberga koji dogodine prelazi u Sauber.

Bianchi je ove godine nastupio na nekoliko slobodnih treninga, a smatra da je u potpunosti spreman za puno radno vrijeme:

“Naučio sam puno vozeći na slobodnim treninzima,” izjavio je za službenu Ferrarijevu web stranicu.

“Već sam vozio na testiranjima za mlade vozače u Abu Dhabiju i Jerezu, ali pritisak na treninzima je puno veći. Osjećam da sam sazrio i da mogu biti vozač u Formuli 1. Nadam se da će mi se to iduće godine i ostvariti, to je definitivno moj san.”

Nije zaboravio ni na momčad koja mu je pružila mogućnost da bude tu gdje jest:

“Također, moj san je da jednog dana vozim za Ferrari.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ayrton Mclaren

Čuj! “Spreman sam za F1 i želim mjesto na gridu!” Ma bravo mladiću! Postoji samo jedan problem: SVI misle da su spremni i SVI žele mjesto na gridu! Je***e i JA sam spreman! A radit ću za “siću”, ako treba i na “crno”! 🙂 🙂 Bez podcjenjivanja ovog mladca, ali ja navijam za povratak Sutila!

Alen_HAM

prevelika borba na gridu, moj prijatelju, al na zalost, vozit ce onaj koji bude donio vise para u momcad, koliki god da si potencijal 😉

speedy56

Točno se vidi da fali jedna OK momčad u srednjem ešalonu, recimo Caterham. Puno mladih vozača, odličnih i talentiranih, a nema mjesta. Zapravo, ima, ali onda odlaze Kamikaza, Sutil….

SefoRBR

Oću i ja mjesto,moj praprapradjed je bio dobar sa Bernijem…

Ficom

I ja bi

denisistra

Sutila nazad!!!

Related Posts