Kimi: Postoje i druge stvari osim Formule 1

Komentirajući opcije za nastavak karijere, popularni Iceman naglasio  je da u životu uz Formul 1 ima i drugih interesa.

Iako ima važeči dvogodišnji ugovor s Lotusom, Raikkonena se u posljednje vrijeme povezivalo s povratkom u Ferrari.

“Nikad ne znate, zanima me mnogo stvari osim Formule 1,” rekao je Raikkonen koji je već sakupio solidno iskustvo u WRC natjecanjima. “Imamo nekoliko opcija, no još ništa nismo odlučili. Uvijek sam govorio da nisam lud za Formulom 1 i da ću se baviti i drugim stvarima ako me budu zanimale. U ovom trenutku uživam u sezoni, vozim za dobru momčad. Vidjet ćemo što će se dogoditi, no Formula 1 nije jedina stvar na svijetu, zanima me puno stvari izvan svijeta utrkivanja.”

Iako ne odustaje od svog flegmatičnog stava, Rakkonen je svjestan da i dalje ima šanse za osvajanje naslova prvaka. Iako u dosadašnjem dijelu sezone još nije pobijedio, Finac je treći u poretku vozača, a do kraja prvenstva ostalo je još sedam utrka.

“Sigurno nećemo odustati, želim osvojiti što više bodova i konkurirati za pobjede. Naslov će osvojiti vozač s najviše bodova na kraju sezone. Ako ću to biti ja, super, no ne brine me činjenica da smo još bez pobjede.”

Komentirajući utrku u Singapuru, Raikkonen je rekao:

“Pokušati ćemo pobijediti, no sigurno neće biti lako. Moramo pokušati napredovati u odnosu na posljednje utrke. Nemam prijašnja iskustva s Lotusom na ovoj stazi, pa ne znamo što možemo očekivati. Mislim da momčad prošle godine nije briljirala na ovoj stazi, no inače nam ulične staze ne predstavljaju problem,” zaključio je Kimi.

17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gbo1982

Karting = FUN
F1 = Politics

FAN

POSTOJI I DRUGI TIM U F1!?-mogli bi i tako prevesti. Hm!?
Dal je ovo obavijest Lotusu, da bi otišao u Ferrari!? 🙂 ili Mcm!?

McKruno

U mcm. Svijet bi odmah bio ljepši.

r.u.m.

Glupa izjava,pa nek ide ča ako ima boljih stvari

Ayrton Mclaren

Da bar svaki dan imamo Kimijevu izjavu koju možemo komentirati! 🙂

avalon

da se kimi ne sprema opet napustit F 1 ? ovako je priča i 2009. ..kako njemu F 1 nije sve , kako ima i drugih stvari koje bi on radija ili volija radit …pa je onda otiša . bila bi šteta jer ipak je on različit personaliti od ostalih i svojim prisustvom i vožnjama obogačuje F 1 .

Ante

izbacili ga ne otiša 😀

avalon

otiša ! pa šta ako su ga i izbacili iz ferarria ? nije to bija kraj svita . nije ferarri jedini tim u F 1 . kimi je dobija novčiće za sezonu koju nije odvozija i moga je u neki drugi tim jer takvom vozaču nije bilo teško pronač kokpit u F 1 pa ostat . uostalom , kad već ima i drugih stvari koje voli radit ( i koje ponovno spominje ) šta se nije posvetija i pronaša satisfakciju u njima , a ne gubit dragocjeno vrime povratkom u F 1 . možda te druge stvari nisu toliko profitabilne… Read more »

JBT

HAHAHAHA………… Sad on ispade cool , king i slicno . Pa sto ne izjavi tako nesto u prvoj sezoni kad je dobio licencu za samo 3-4 utrke . Uzelo se jedno 100-150 milijuna eura , pa ajmo sad pametovat .

meho

Tito,pored kralja jedini respektabilan lik.Ako mu se da vozi,ako mu nije ćeif nevozi.Ne mjauče svako malo ko alonso….

avalon

mjauče , mjauče 🙂 siti se koliko je puta ove sezone spominja poboljšanje u Q , spominja da im treba normalna trka , spominja kako nije baš zadovoljan plasmanom 😉

McKruno

Ima i drugih stvari osim formule. Kako veli ona pjesma od fantoma: Pivo, konjak, stock.

Crnac

sex&drogs&rock&roll

Ante

bullshit

a umišljenog li lika koda se niko u životu ne zabavlja osim njega
ona starčad prca osamnaestogodišnjakinje i voza se po jahtama a on tu glumi nekog prtijanera kojem F1 ništa ne znači haha

Razer

Bolje da si sutio.

Ante

imaš pravo on je jedan neizmjerno cool tip 😀

luka

Prijevod : “Nije Formula sve,postoji i dobre vrste šampanjca 😀 “

Related Posts