Izjave pobjedničkog trojca nakon kvalifikacija

Jenson Button

“Prošlo je puno vremena otkad sam bio na pole positionu. Nedjeljom smo inače bili jako dobri, ali za subote se to nije moglo reći. Drago mi je da se to promijenilo. Sutra je duga utrka, ali lijepo je vratiti se s pauze i biti u ovakvoj formi. Balans je onakav kakav želim da bude, a bolid funkcionira jako dobro.”

Kamui Kobayashi

“Jučer smo se mučili i nismo imali pojma što će biti danas. Jutros smo izgledali jako dobro i imali smo dobar osjećaj. Staza se nešto ubrzala, ali nismo mogli biti sigurni u to kakav ćemo rezultat imati. Bolid ima odličan potencijal. Ovo je vrlo važno za nas i sretan sam zbog prvog startnog reda.”

Pastor Maldonado

“Mislim da smo bili prilično konzistentni kad su u pitanju kvalifikacije ove sezone, posebno nakon Barcelone. Bolid je još bolid, poboljšali smo se očito. Svi problemi koje smo imali su riješeni. Prilično smo kompetitivni. Jutros smo bili brzi. Sretan sam, ekipa je optimistična i radimo kao pravi kolektiv. U prvom dijelu sezone se događalo svašta, ali nadam se da će u drugom dijelu sve to biti bolje.”

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Daenerys

”U prvom dijelu sezone se događalo svašta, ali nadam se da će u drugom dijelu sve to biti bolje.”, Najjača rečenica, tko zna što je Maldonado mislio pod ovim ”svašta”.? 😛

LUDI01

samo ti pobijedi stari moj a alonso kao krtica nek skuplja bodove

IGOR

Opet će to biti Alonso show!

JBT

Show sa tragicnim krajem .

toffo

Maldonado bi mogao napraviti šou na startu tako da će ovo biti ludilo od utrke….

Groff

Je…potencijalno je vrlo opasan

dzevad22

maldonado nikad nije pravio probleme na samom startu , uvijek je bio pametan sto se toga tice , ali kasnije u toku utrke poludi i pravi sranja , dok je na samom startu po meni najopasniji grosjean

Raskolnik

Maldonado :
U prvom dijelu sezone se događalo svašta, ali nadam se da će u drugom dijelu sve to biti bolje…
Ha ha ha bice veselo…

Related Posts