Di Resta priželjkuje malo sreće

Iako je Vijay Mallyja najavio sustizanje Saubera u preostalih sedam utrka, Škot Paul di Resta smatra da će Force Indiji trebati i malo sreće kako bi nadmašila švicarsku momčad.

Momčad Pettera Saubera u momčadskom poretku ima 37 bodova prednosti ispred Force Indije, no vlasnik indijske momčadi Vijay Mallyja najavio je maksimalan napad u preostalih sedam utrka sezone.

Force Indijin vozač Paul di Resta nije tako siguran i smatra da će njegovoj momčadi trebati i dosta sreće kako bi smanjila zaostatak za Sauberom.

“Ako pogledate što je Sauber učinio u Monzi, mislim da je prilično jasno što nas čeka. Šesto mjesto čini se nedostižnim, no još uvijek imamo šanse. Mislim da nam za ostvarenje tog cilja treba i malo sreće.”

“Mislim da se momčad već okreće razvoju novog bolida, dok su momčadi koje se bore za naslov još uvijek posvećene razvoju ovogodišnjih bolida. U ovom dijelu sezone morate odlučiti i krenuti u razvoj novog bolida. Svi bi voljeli razvijati aktualne bolide do posljednje utrke, no mislim da i u ovoj situaciji možemo očekivati napredak na nadolazećim utrkama.”

“Prošle godine smo upravo u ovom dijelu prvenstva nadoknadili dosta bodova u odnosu na konkurenciju i nadam se da to možemo ponoviti.”

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
F2004

Piše se Peter…

Related Posts