Lorenzo: Dani je bio bolji

Yamahin tvornički vozač prihvatio je poraz pohvalivši Pedrosinu hrabru vožnju na VN Češke.

Iako je bio vrlo blizu pobjede u današnjoj utrci, Lorenzo nije razočaran porazom od najvećeg konkurenta u borbi za naslov – Danija Pedrose. Dvojac se tijekom utrke četiri puta izmjenio na vodećoj pozicji, a ključni trenutak utrke dogodio se u posljednjih nekoliko zavoja. Nakon što je gotovo pola utrke proveo iza Pedrose promatrajući njegovu vožnju, Lorenzo se odlučio za napad, no Pedrosa se na kraju uspješno obranio i vratio u vodstvo u posljednjem zavoju utrke.

“Dobro sam se zabavio, posebice u zadnjem krugu. Obojica smo bili jako izjednačeni pa se sve svodilo na strategiju. Obojica smo povremeno popuštali kako bi uhvatili malo zraka.”

Iako je zbog vodstva u poretku mogao popustiti u posljednjem dijelu utrke, Španjolac je priznao da nije želio propustiti priliku za pobjedu.

“Znao sam da sam blizu i morao sam pokušati. Odlučio sam napasti u tom sporijem zavoju. Bio sam siguran da će Dani pokušati uzvratiti. Možda sam pogriješio na uzbrdici i otišao preširoko, što je Dani iskoristio.”

“Pokušao sam se vratiti u vodstvo u posljednjem zavoju, no bio sam na sporijoj putanji i to je bilo to.”

“Na kraju moram priznati da je Dani bio bolji. Nadam se da ću idući put ja biti naprijed.”

 

 

 

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
bikeRR
26.08.2012. 20:11

ako je zbog vodstva u poretku mogao popustiti u posljednjem dijelu utrke, Španjolac je priznao da nije želio propustiti priliku za pobjedu.

oba su španjolci… ako vam to šta znači

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x