Force India: Da je samo malo sreće…

Šef Force Indije, Vijay Mallya, se nada da će i njima uskoro svanuti te da doći do pobjedničkog postolja.

Ova godina može se nazvati kao godina iz snova za ekipe iz sredine poretka. Pastor Maldonado i Sergio Perez su u nekoliko navrata pokazali kako se može dogoditi da na nekoj stazi briljiraju, pa se na tu sreću pozivaju i u Force Indiji.

“Zadovoljavajuće je kad vidim da možemo ulaziti među najbolju desetoricu. Treba nam još malo sreće da dospijemo na pobjedničko postolje. Doduše, treba biti iskren i reći da niti naši konkurenti nisu imali previše sreće – Perez i Maldonado su bili prilično brzi u Silverstoneu, ali nisu došli do bodova.”

“Sauber nije povećao prednost u odnosu na nas. Još uvijek smo samo 3 boda iza Williamsa i 16 iza Saubera. Zato imamo razloga biti optimistični.”

Mallyja je također komentirao činjenicu da Di Resta i Hulkenberg nisu uspjeli doći do bodova u Britaniji.

“To je definitivno bilo frustrirajuće. Nadali smo se dobroj utrci i obojici vozača u bodovima, ali vremenski uvjeti su odigrali ulogu – nadali smo se kiši, a po suhom naš bolid nije funkcionirao najbolje.”

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Red one

E moj Mallya…da nisi defekt što se odrekao usluga A.Sutila i angažirao ovog retarda N.Hulkenberga zasigurno bi imao desetak bodova više u odnosu na trenutnu situaciju…kakva im je vozačka postava mislim da bi trebali biti presretni s bodovima koje imaju.

dr.nelekarajlic

konacno da su i “male” ekipe pocele postizati znatno bolja vremena u odnosu na bogate.toliko vozaca na gridu,a bolidi u nijansama slabiji ili bolji.pogotovo kad se sjetim unazad 10 god kad su male ekipe jedva ulazile u 107% kvalifikacijskog vremena,a da o utrci ni ne govorim.sve u svemu ova godina je najbolja od zadnjih 10ak koje smo imali priliku gledati.

ferrari supporter

ja mislim da je samo pitanje utrke kad će oni iznenadit i doći do postolja,kao što je također samo pitanje kad a ne hoće li se dogoditi Lotusova pobjeda.

dobar_ko_duh

vama fali dobar takticar, imate dobre vozace, mladi, idu na noz, ali po meni, fali taktike da bi dosli do postolja, cak i bolid nije toliko los…ali taktika vas je unistila ..i par puta vozaci :-DDD…dakle morate biti mudriji….

Sergio Perez

A daleko je Force India od pobjedničkog postolja, nažalost.

TanaSiC

SREĆA PRATI HRABRE 😉

luka

Pa mislim da Force India sporiji bolid od Saubera i Williamsa,i bez te dvije momčadi imamo 2 Lotusa,2 Mercedesa,2 McLarena,2 Ferraria i 2 Red Bulla,plus te dvije momčadi 14 kandidata za postolje i bar 10 ozbiljnih,žao mi je Force ali mislim da jos puno morate radit 😉

theman.e4

istina je, trebaju još radit ….ali pogledaj kako su napredovali u par godina od kada su tu, za razliku od ove 3 momčadi sa dna anprimjer

luka

Naravno,to je istina možda nesto u budučnosti bude…

F12012

Imate dovoljno sreće i dobre vozače , da imate još konzistentnost ….

Istra F1

ako nigdje ne dođu na postolju u Spa će biti sigurno u prva 3. Tamo je force india uvijek na vrhu.

kimi

Lotus kimija je na prvom mjestu

given2drive

“…nadali smo se kiši, a po suhom naš bolid nije funkcionirao najbolje.”
nece ni u njemackoj biti kise, pa me zanima hoce li mu profunkcionirati sada bolid??
😉

Razer

Vjerojatno su vise podesili bolid za kisne uvjete.

given2drive

a ne znam vidjet cemo kako ce ici u njemackoj
prognoziraju oblano vrijeme tako da…
😉

Related Posts