Sutil odustao od žalbe i zaključio priču oko sudskog spora

Pravni predmet između Adriana Sutila i Erica Luxa konačno je završio.

Dvadesetdevetogodišnjak je povukao svoju žalbu na donesenu presudu, odlučivši da mu je jedna godina povlačenja po sudu bila i više nego dovoljna.

“Drago mi je da sam Ericu Luxu rekao ono što sam trebao reći i – to je to. Ne želim da mi se ikad više ponovi prošla godina. Ova tema je zatvorena i želim se posvetiti onome što najbolje radim – utrkivanju u Formuli 1.”

Podsjećamo, Nijemac je dobio 18 mjeseci uvjetne zatvorske i 200 tisuća eura novčane kazne. Ipak, Sutilova superlicenca FIA-e ostala je netaknuta.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrari power

grga dobar dobar

James Hunt

Sutil vrati se i zamjeni Massu u Ferrariju. Ako več neče mjenjat Massu neka ga uzmu u Sauber ako Perez ode u Ferrari. Sutil je kvalitetan vozač i zaslužio je vozit u nekoj boljoj ekipi. Sramota je da više nije u Force Indiji, a napravio je puno za tu momčad.

sti_zu

nadam se skorašnjem povratku u formulu 1, recimo umjesto Masse 😉

grga

jeftinije bi mu bilo da ga je nazvao krastavcem.

RapptorTeam-BiH-F1

Tacno 🙂

Vedad & McLaren Mercedes

Hajd barem mu superlicenca nije ugrožena, dobro je ispalo.

iwanchek

sretno!

RapptorTeam-BiH-F1

Pratio sam o ovom sudjenju gdje god sam mogao. Evo napokon znamo da mu je super licenca nedirnuta. U biti to se znalo. Ne vjerujem da je privatni incident mogao tome naskoditi, ali poznajuci FIA-u, sve je moguce. Sada se nadamo da ce mo ga vidjeti uskoro u nekom bolidu. Moguce jos ove sezone, ali u zavisnosti i od toga da li ce trebati platiti za svoje mejsto, ili ce njemu neko platiti, jer sada je medijski exponirana licnost, i u bilo kojoj momcadi da zavrsi, bit ce meta novinara. Sretno Adrian, sta drugo reci..

Ayrton Mclaren

Mislim kako je Sutil postupio pametno. Zaružio je, potukao se, malo će platiti a licenca mu nije dirana….to i nije loše. Samo što nisam siguran kako će se vratiti u F1. Iznenadilo me da su ga zamijenili Hulkenbergom, ali sada će se teško Sutil vratiti u F1. Unatoč svemu, mislim kako se radi o dobrom vozaču koji je po svojim rezultatima zaslužio i ove godine voziti F1.

F12012

Još se vrati u F1 , ako ovi iz force indie mogu bodove izvuć , ti bi ko perez mogo rezultate imat ( prošla utrka 🙂 )

Related Posts