Liuzzi ne isključuje povratak u Formulu 1

Vitantonio Liuzzi priznao je kako je njegov cilj utrkivati se u Formuli 1, iako je ove sezone izgubio svoje vozačko mjesto u Hispania Racing Teamu od Pedra de la Rose. Iako je službeno ostao treći vozač, Liuzzi se aktivno natječe u Superstars seriji gdje je sezonu otvorio jednim podijem i jednom pobjedom.

“Naravno da mi nedostaje Formula 1. To je vrh motorsporta i cilj svakog vozača. Htio bih se vratiti tamo nekad u budućnosti. S druge strane, sretan sam u tu gdje jesam. Ovo je drugo poglavlje moje karijere i sretan sam što sam dobio priliku dokazati se u ovoj seriji.”

“Ako bi usred sezone dobio ponudu za povratak u F1, morao bih dobro proučiti situaciju. Očito, još uvijek sam treći vozač HRT-a pa imam neke obaveze. Nikad ne znate što se može dogoditi.”

Liuzzi je dodao i kako mu natjecanje u Superstars seriji pomaže da postane kompletniji vozač.

“Ako želite biti među najboljima u sportu onda morate biti versatilni. To je velik izazov, ali ja želim pokazati da sam sposoban za to ostvarenje.”

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Razer

Sumljam da ce se on vratit.

budaaa

stvarno je sve prebukirano i to dobrim vozačima,,,,,

vedran

gotovo je tebi kume sa f1 karijerom – uhvatise ti sada dtm ili btcc

kinky kai

po meni Pedra de la Rosa je bolji vozač ali ni jedan ni drugi ne mogu ništa značajnije učiniti jer je HRT jedna od najlošijih momčadi.

F12012

Odličan članak o njemu .
1.Tamo gdje je je dobar , dakle u formi i motiviran .
2.Svatko tko se vraća na veliku pozornicu ( f1) dolazi još motiviraniji …
E sad problem…
3.Ne bi rekao da može do neke dobre ekipe , nažalost …

Dinko

nek se vrati,simpa je lik…jedino mu zamjeram hungaroring 2006. 🙂

Schumacher

A šta je napravio u mađarskoj 2006, sječam se utrke da je Button pobjedio u svojem 113 nastupu i da su se mjenjali uvjeti na stazi pa je prvo pogodovalo michelin gumama, pa je poslije pogodovalo brigstone-u.
I još naravno se sječam da je Michael odustao 2 ili 3 kruga prije kraja utrke i s tim odustajanjem došo do 1 boda, ako se ne varam.

Related Posts