Kreator predstavio nastavak F1 projekta u Hrvatskoj

KREATOR grupa predstavila je jutros nastavak F1 projekta u Hrvatskoj. Ove godine se kreće od prve utrke i to sa potpuno novom komentatorskom postavom. Predstavljeni komentatori su Neven Novak, Neven Cvijanović i tajanstveni komentator u crnome, čiji će identitet biti otkriven u nedjelju, 18. ožujka, prilikom prijenosa VN Australije.

“Veliki sam fan Formule 1 i objeručke sam prihvatio ponudu da budem komentator utrka. Mislim kako ljubitelji tog sporta u Hrvatskoj već godinama nisu imali ovako snažan tim komentatora”, izjavio je misteriozni komentator odjeven u Pirellijevo crno trkaće odijelo.

“Formula 1 je vrhunski sportski događaj kojeg ću s užitkom komentirati”, izjavio je Neven Cvijanović.

“Formula 1 ove će sezone na malim ekranima biti pravi hit, a čeka nas najdulja sezona u povijesti ovog natjecanja!“, dodao je Neven Novak.

U studiju ćemo i dalje viđati atraktivnu Renatu Sopek, koja je postala zaštitno lice Formule 1 u Hrvatskoj, te će studijske emisije ove godine biti bogatije nagradnim igrama i popratnim sadržajima.

“Okupili smo kremu komentatora. Ove sezone praćenje utrka Formule 1 bit će na još višem nivou nego lani. Uvjeren sam kako ćemo s novim imenima privući još više simpatija gledatelja i povećati gledanost jednog od najjačih svjetskih sportskih događaja”, rekao je direktor Kreator grupe Davorin Štetner.

Uz F1 projekt, Štetner je predstavio i Kreator Racing Team, čiji cilj je promoviranje mladih hrvatskih vozača. Momčad će nastupati u karting natjecanjima u Hrvatskoj ali će ciljati i promociju naših vozača na inozemne utrke. Uz karting – predstavljen je i jedini Hrvat u ovoj sezoni talijanske Formule RenaultKristijan Habulin. Ulaskom u HAKS, Štetner će promovirati i svjetsku akciju FIA-e za poboljšanje sigurnosti na cestama – “Make Roads Safe”.

110 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lewis

ma glupost neznam jeli do voxa ili do kreatora nije bitno uglavnom najbolja televizija ne prenosi f1 (shame)

juraj

jeli to sigurno da neće prenosit kolko se sjećam prošle godine su neki isto kasnili za većinom sa prijenosima ima li ovdi šanse dogovoru

Anđelo Maras

Na kojim programima u Hrvatskoj se može pratiti prijenos Formule 1……?? ”Bilo je na Jadran TV-u al ove godine nema…..”!!

hamilton

haha sad sam vidio na wikipediji da ce komentatori biti neven novak,blazicko i cvijanović a da ce u studiju biti sopekica

mp4 27

dali je 100% sigurno da nece biti prijenosa na voxu i dubrovackoj

ferrari

Kristijan Habulin ima 28 godina i još je u formuli renault,još on treba i odvizit gp2.dok sve ovo završi formulu 1 bi započeo sa 32-35 godina.neželim ga omalovažavat,ali stvrno…završio je karting sa 27 godina.mogao bi i on počez f1 ,ali skoro svaki vozač je počeo sa 20-28 god……… u svakom slučaju nebi bilo loše vidjae i Kreator Racing Team u formuli 1.

ferrari

hrt nije prenosio f1 jer nije imao para od sapunica.sapunice su bez veze bolje je gledat nešto atraktivno nego sapunice.jedino mi je žao ljudi koji su fanovi f1,a nemaju maxtv da gledaju f1.

jura

Kiki ima 23 godine…

SEBFET

Samo da te ispravim Habulin je 1988 godiste!!!!

mclaren

pa nemogu vjerovat da nema na voxu

jura

Čujem da Vox još uvijek duguje Kreatoru za prošlu godinu!

mclaren

gdje si to saznao

F1 2012

Previše komentatora … 2 dosta

Related Posts