Ivan Blažičko glavni komentator Formule 1 u sezoni 2012.

ZAGREB, 19. ožujak 2012. – Utrkom u Australiji počela je nova sezona Formule 1, a gledateljima se predstavio novi glavni komentator utrka – Ivan Blažičko. Kreator grupa odlučila je angažirati Blažička nakon istraživanja među ljubiteljima Formule 1 koje je pokazalo kako su fanovi tog sporta najviše glasova dali komentatorskom tandemu Ivan Blažičko – Neven Novak.

Anketa o komentatorskom tandemu

Ivana Blažička nije potrebno dodatno predstavljati. Radi se o vrhunskom profesionalcu koji iza sebe ima više od 200 prijenosa utrka Formule 1.

„ Lijepo je ponovo raditi Formulu, ali to je samo dio mnogo veće i značajnije poslovne suradnje Kreator grupe i Sportske dimenzije. Vjerujem da ćemo uskoro svim ljubiteljima Formule 1 ponuditi sjajne novosti vezane uz praćenje utrka“, izjavio je Blažičko koji je nedjeljnim prijenosom izazvao sveopće oduševljenje među ljubiteljima Formule 1.

„Reakcije gledatelja govore najviše. Zatrpani smo mailovima, sms-ovima i porukama zahvale za Ivičin angažman. Moja želja i nastojanja za njegovim dovođenjem u projekt trajali su osam mjeseci, a sretan sam što novu sezonu počinjemo na najbolji mogući način!“, rekao je direktor Kreator grupe Davorin Štetner, čija je tvrtka vlasnik prava na prijenos utrka Formule 1 do 2014. godine.

Uz Ivana Blažička, koji će komentirati kvalifikacije subotom te utrku nedjeljom, u kreatorovom timu za praćenje utrka Formule 1 nalaze se još Neven Novak i Neven Cvijanović. TV emisiju Studio F1 i dalje vodi atraktivna Renata Sopek koja se odlično snašla u ulogama promotorice i zaštitnog lica Formule 1.

Dodajmo kako je prvi Grand Prix vikend Formule 1 izazvao odličan interes gledatelja. Prijenose je ovog vikenda gledalo oko 250 tisuća gledatelja gledatelja, dok je službeni portal za Formulu 1 – GP1.hr od petka posjetilo više od 44.230 posjetitelja (Google Analytics), što je gotovo dvostruko veća brojka od najposjećenijeg vikenda protekle sezone.

115 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
MARIO LAZIĆ

Poštovani! U Vašoj zadnjoj emisiji Cafe F1 neposredno prije utrke Formule 1 u Kini u Vašem prilogu o našem vozaču Kristijanu Habulinu iznjeli ste čitav niz neistina i obmanuli hrvatsku javnost. Naime nije točno da je rezultat koji je postigao Kristijan najbolji koji je ikad postigao jedan hrvatski vozač.Jedini koji je u Formuli Renault campus osvojio jedno sistemsko natjecanje je Nenad Lazić i to pobjedivši u Winter cup natjecanju u kategoriji do 18 godina i kao apsolutni pobjednik tog natjecanja( jedna pobjeda,jedno drugo i treče mjesto i dva četvrta mjesta).Zahvaljujući tom rezultatu vozio je kao tvornički vozač(nije plačao)u natjecanju Prvenstva… Read more »

zoran

Tandem Ivan Blažičko – Neven Novak, neprocjenjivo bogatstvo čula, gotovo su nezamjenjivi.
F1 bez njih je kao hrana bez okusa i mirisa, zvuči bljutavo zar ne.
Nakon fijaska sa HTV nadao sam se i okolo pisao po forumima i ostvarilo mi se 🙂
Svaka čast Kreatoru F1 i moj naklon gospodi B&N, živjeli dugo i uspješno.

siko

Blažičko je marketinški pogodak, inače nije tako dobar, precizan ili sveobuhvatan u svojim komentarima kao Jergović koji je po meni legenda F1 u Hrvatskoj. Čovjek je jednostavno puno toga vidio u živo, ima i dosta informacija direktno iz timova i od prijatelja iz vana i to se vidi, odnosno čuje i osjeća. Pozdrav svim ljubiteljima F1…

marko

Blažičko je najbolji…kaže najviše informacija i podataka… a Novak i on su najjača ekipa!!!! samo tako… Vratite negdje i Mladena Jergoviča.. i on je zna dosta toga za reći… pozdravvvv… Živjeli!!!!!!!

Emanuela

blažičko-novak najbolji žao mi je što ih je jedne godine zamijenio jergovič

denis

svaka čast blažičko.naj bolji si.

Kimi

Ma daajte molim vas ocito ne pratitite druge u prenosu na drugim televizijama pa da vidite kako rade oni koji znaju F1. Pa grijese na utrki jako puno galama vika a ono covjek obilazi za puni krug x puta tako i drugi takvih stvari, ko voli neka uziva meni ne znaju i gledam druge i bolje.

zrinkoklupica

Jel gledaš na BBC-u ?

LUDI O1

blaž imaš pozdrav od moje bake samo nemoj nevenu oduzimat riječ

massa

svaka čast na dovođenju blažička…to je definitivno najbolji komentator F1, radi to sa strašću i njegovi komentari tijekom pretjecanja i ostalih događaja na stazi daju osječaj kao da uživo promatraš utrku

krizma

Blažičko je daleko najjači komentator F1. čovjhek to radi studiozno, sa hrpom detaljnih informacija i odličnim poznavanjem situacije u F1.

Svaka čast na njegovom angažmanu!

gilgamesh

dodajem svoj glas podrške za blažička i novaka, sjajno je bilo čuti ih ponovno.

kimster

I pošteno platite Blažička, jer on to zaslužuje!

Bana

Veliki pozdrav blazicku bilp je super cuti njegov glaa ponovo

Related Posts