Schumacher objašnjava svoje probleme u Abu Dhabiju

Sedmerostruki svjetski prvak objasnio je kako je zaustavljanje nakon utrke u Abu Dhabiju uzrokovalo puknuće gume.

Inače, tokom većeg dijela utrke Schumacher je osjećao da balans njegovog bolida nije idealan i to se smatra uzrokom tek sedmog konačnog mjesta Mercedesovog vozača.

“Pri kraju utrke počeli su problemi s probušenom gumom. Iz ekipe su me tražili da se zaustavim čim dođem u cilj.”

Ipak, zadovoljan je bodovima koje je osvojio obzirom na poteškoće s kojima je bio suočen.

“Imao sam solidan start i dobru bitku s Nicom. Nisam mu htio raditi puno problema jer sam znao da je on na boljem setu guma. Fokusirao sam se na nastavak utrke. U idućem stintu dobar set guma mi je omogućio da se približim Sutilu. U tom trenu su se počele događati neke čudne stvari po pitanju balansa. Žao mi je zbog toga, ali sretan sam što smo uspjeli doći do cilja i osvojiti bodove.”

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

edin-kimi…a šta bi to avalon treba pročitat da ne prosipa priče “po komentarima” ? je li to daje MS ima problema ? ili da možda nije ima problema ? na post alen-hama kako je sutil žestoko pritiska schumija , avalon ( tj ja ) je napisa “btw ,jesi li primjetija da je schumi neposredno posli prolaska kroz cilj “parkira” bolid ? jesi li na osnovu toga možda predpostavija da je ima problema sa svojim mercedesom GP ?”znači , nagađa sam daje MS ima problema sa bolidom i da ga je zbog toga sutil uspija pritiskat . ove izjave MS poptvrđuju… Read more »

MP4-26

F1mclarenST,slažem se s tobom od riječi do riječi,s tim da ga ja nisam volio od samog početka.

deda

Juhu trinaest minusa nisam mislio da cu tolko skupit hvala ljudi!

edin-kimmi

dajte da avalon ovo procita da covjek neprosipa price po komentarima….

Michael Schumacher

Evo Vam link slike :
http://blog.mercedes-benz-passion.com/wp-content/gallery/f1-abu-dhabi-2011-rennen/1024_1021197465-13331013112011.jpg

A što reći nadam se da će ovaj priljev mozgova koji su se okupili u Mercedesu složiti nešto brutalno jer sve manje od toga neće biti dobro.

F1mclarenST

nisan ga volija dok je bija u ferrariju ali ni bokun(da ne kazen da san ga mrzija) , ali sad od kad je se vratija nekako mi je posta drag jer znam da je jedan od rijetkih istinskih trkaca na cilon gridu uz hamiltona i alonsa- driveri koji “umiru” na stazi kao posljednji mohikanci. to je dokaza u monzi braneci se od neminovno brzeg bolida. smatran kad dobije bolji bolid da ce biti uzitak gledat trkanje. po mom misljenju on i hamilton su vozaci koji nikad neodustaju od pozicije i veci mi ih je uzitak gledat dok brane poziije nego… Read more »

deda

Uvijek neko opravdavanje!

Šumi Fan

Mercedes treba vec jednom da napravi konkurentan bolid barem da su brzi od Meclarena ili Ferraria .2009g sasija honde i mercedesovog motora je bunkcjoniralo fenomenalno .kod ovog bolida ja lajik vidim da mu nje nesto ajro dinamika za razliku od izgleda Redd Bulla

ivanh

….pa, vjerojatno je i mislio na šesto mjesto s obzirom da je u utrci rdovito brži od Rosberga ( kad je bolid normalno izbalansiran)

grga

“…tek sedmog konačnog mjesta…”?! A koji me mogao bit? Obzirom na limit bolida najviše što je mogao dohvatit je šesto mjesto.

Ante

Odakle je slika može link ? 😀

Related Posts