Boullier: Voljan sam čekati Kubicu

Eric Boullier tvrdi da je voljan čekati Roberta Kubicu dok se u potpunosti ne oporavi.

Još uvijek se ne zna tko će voziti za Renault u idućoj sezoni, što je sasvim sigurno rezultat neizvjesnosti oko povratka Roberta Kubice.

Boullier je prvobitno izjavljivao kako će se vozačka postava znati u listopadu. No, uzevši u obzir sve okolnosti, očito je da ćemo biti prisiljeni čekati još neko vrijeme.

“Posljednje novosti koje imam su te da Robert ne može trenutno dati nijedan konkretan datum. Očito, mi ga želimo natrag u momčadi. Ako moramo čekati do iduće godine – zašto ne?”

Francuz ne dvoji oko toga da bi Kubica bio najbolji izbor za Renault.

“Strpljiv sam jer je on vrlo važan za nas. Učinit ću sve da se njegov povratak obistini,” zaključio je.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
pospani gad

Vjerujem da će se vratiti tek 2013. 🙁

mickey

stvarno je bila steta sto se sluupao pa je propustio jednu sezonu, nadam se da ce sve biti u redu sa njim i da ce biti onaj stari… 🙂

sennacher

Samo da bude opet onaj stari, ne samo zbog F1, već i zbog njegove domovine, prvi Poljak u F1 i odmah takav kalibar vozača. Sretno, Robert!

salazar

Iako bi bilo savršeno da se vrati iduće sezone

salazar

To nije operacija , to je nešto što svi rade nakon slomljene ruke noge ili nečeg trečeg.To su samo vijci a ne neka velika operacija.

grga

Ovo zvuči kao da će se sigurno vratiti samo je pitanje kada – 2012. ili 2013. :party: Nakon informacije o još jednoj operaciji postao sam skeptik.

Related Posts