Schumacher nezadovoljan problemima s Mercedesom

Michael Schumacher još je jednom izrazio nezadovoljstvo performansama njegovog Mercedesa. U drugom dijelu kvalifikacija zaostao je manje od desetinke za vremenom desetoplasiranog, što mu je onemogućilo da se probije u posljednju rundu. Odmah je na team-radio prijavio probleme s vibracijama, za koje ni sam ne zna zašto se javljaju.

“Nisam baš zadovoljan. U prvoj rundi smo imali problema s prometom, a pri kraju sam osjetio neke vibracije za koje mi nije jasno zašto ih imamo samo ponekad. U srednjem sektoru smo bili jaki cijeli vikend, a u prvom sektoru koji je građen od tri pravca konstantno gubimo vrijeme, iako tamo nije potrebno nekakvo posebno vozačko umijeće.”

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
paalfi

toliko o starcu utrku je odvezao odlično vidi se da mu fali bolid ako ga uspije dobiti za sezonu 2012 nagledat čemo se mi još njega, samo velim ne gubite vi nadu u sumija doči če on na svoje uz malo sreče. Sretno sumi i da brown izvuče asa nekakvog i to je to.

avalon

Rosberg…. možda ti fali osjetljivosti za ponašanje bolida pa zato u preko 100 trka nikad nisi pobjedija ?

Šumi Fan

i sam haug priznaje da bolid nije bas nesto ali zato ga ne tjeraju iz tima .Prije ce otići Rosberg iz tima nego Sumaher .on je klasa za sebe nisu ga doveli da odmah pobjeđuje nedo da pojača marketing mečki a i dovuko je najače sponzore.Danas je vettel srusio rekord od jednog S prvaka kad srusi od sumahera onda ce imati respekt od mene .

Rosberg

Hm čudno ja nisam osjetio vibracije

boris

sumi bice bolje

matija

tesko mi je vjerovat da ga momcad sabotira bit ce bolje

ivanh

..velim ja… netko ga u ekipi ne simpatizira… spa..zadnji desni kotač….kroz slobodne treninge sve izgleda ok i kada krenu kvaliji onda počinju problemi…i sam je počeo shvačati da ga netko iz ekipe hebe.. ” a pri kraju sam osjetio neke vibracije za koje mi nije jasno zašto ih imamo samo ponekad…..a u prvom sektoru koji je građen od tri pravca konstantno gubimo vrijeme. iako tamo nije potrebno nekakvo posebno vozačko umijeće.”….??!!!

hyuna

Neznam izgledali su normalno u petak i 3 slobodni trening… i onda dodu kvale i patnje 🙁 bit ce jako tesko buduci da je prljavi dio staze totalno bez gripa…

ton

a možda su vibracije od novog prednjeg krila i trebao bi se on čuvat opet nekog petrova ili kobajašija

edin-kimmi

na startu dva-tri mjesta i kroz utrku jedno-dva i to je ok i netreba vise….u njegovim godinama svi ovi svjeski prvacici nece moci sjesti u bolid a kamol da voze utrke i dobivaju ugovore kakav je Schumi dobio….

vettel

iako navijam za schumachera moram priznat da je pola problema u bolidu a pola u njemu..više ne ide to tako lako kao nekad..

Ronin

f1fan, nemam ja ništa protiv njega, bar ništa efikasno. Doduše trebao bi ga voljeti jer dvije godine za redom dobivam oklade na njegov račun. I zato goo goo Shumi… 😉 Ops nisam još dobio ove godine, nadam se da ne neće zahebati ove zadnje utrke i sjest na postolje.

f1fan

RONIN ako iz očitih razloga nevoliš schumachera onda nemoj ga ni komentirat jer mi se čini da bi ti to puno bolje odvezao pa mi samo nije jasno kako to da ti ne sjediš u 1 od bolida f1

deda

Uvijek neke isprike ima!

Ronin

Kao i uvijek starcu smeta staračka drhtavost.

Kimi

ajde nadoknadit ce ti to u utrci

Related Posts