Izjave vozača nakon kvalifikacija za VN Indije

Sebastian Vettel

“Da, ovo su bile dobre kvalifikacije za nas. Staza je bila nezgodna zbog prljavštine. Naravno, svi smo pokušavali voziti idealno po trkaćoj putanji. Bolid je bio fantastičan, dosta smo napredovali od treninga do kvalifikacija. Nije bilo lako ostvariti najbolje vrijeme u prvom sektoru, ali srećom sam uspio. Moj prvi put u Indiji, radujem se utrkivanju sutra.”

Lewis Hamilton

“Ovo je bio dobar dan za mene. Iznenađen sam što sam uspio stati između Red Bullova. Naravno, imam kaznu, što je bila glupa greška od mene. Nadam se da ću sutra imati dobru utrku, još uvijek sam optimističan.”

Mark Webber

“Nova staza je uvijek izazov za sve nas. Nije lako napraviti dobru strategiju za kvalifikacije. Mnoge ekipe su pokušale nešto drukčije da izvuku najviše od bolida. U svom krugu sam mogao nešto bolje odvoziti prvi sektor. Na kraju su me zatekle žute zastave zbog kojih nisam mogao odvoziti još jedan brzi krug.”

Kamui Kobayashi

“Razočaran sam, definitivno. Zadnji krug je bio vrlo dobar, ali zbog prometa nisam uspio napraviti dobro vrijeme. Mislim da ćemo biti relativno dobri sutra u utrci, danas jednostavno nisam imao sreće.”

Narain Karthikeyan

“Prošlo je prilično vremena otkad sam nastupio u natjecateljskoj atmosferi. Drago mi je da sam danas tu, poseban je osjećaj izići na stazu ispred svojih navijača. Zaista sam sretan.”

Jenson Button

“Massa je izlijetao dok sam ja ulazio u taj sektor. Ulazio sam u taj sektor dok su bile žute zastave, pa, vidjet ćemo što će suci odlučiti. Jutros sam imao odličan osjećaj u automobilu, ali sada sam osjetio neke probleme. Nisam mogao pronaći grip na stražnjim gumama. Svi smo imali problem s prometom na stazi, cijelo vrijeme je bila velika gužva. Mislim da ću sutra ući u cilj četvrti. Ne znam, vidjet ćemo. Nadam se da ću imati bolju utrku nego kvalifikacije.”

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
ferrarista

svaka čast buttonu! jedan od realnijih!

Related Posts