Izjave pobjedničkog trojca nakon VN Singapura

Sebastian Vettel

“Vrlo sam zadovoljan rezultatom, automobil je cijelo vrijeme bio fantastičan. Kada sam stisnuo uspio sam pobjeći naprijed. No, SC nas je malo prevario budući da nam je poništio prednost. Nakon restarta sam opet sagradio prednost zahvaljujući nekim zaostalim vozačima. Na kraju sam izgubio puno vremena prolazeći kroz te vozače, bilo ih je jako puno. Sve u svemu, ovo je fantastičan rezultat. Volim ovu stazu. Najduža u kalendaru, ako se ne varam. Sve je bilo fantastično i sada smo u odličnoj poziciji za nadolazeće utrke. Znali smo da je tu teško sklopiti uopće jedan savršen krug, a kamoli cijelu utrku. Prema tome – odlična utrka.”

Jenson Button

“Mogu razumijeti da je na ovoj stazi teško puštati vozače za cijelu krug. Pretjecao sam ih s razlogom – bio sam brži i došao sam cijeli krug iza njih. Dva Williamsa su se borili međusobno i zato sam izgubio malo vremena. Pogotovo zato jer je u pitanju bio zadnji krug i svi nastoje izvući maksimalno dobar rezultat. Pri kraju utrke sam se osjećao jako dobro u autu i pokušao sam malo pritisnuti. Ovo je dobar rezultat i nadam se da ćemo u budućim utrkama biti još bolji.”

Mark Webber

“Nažalost, ove sezone sam previše puta imao loše startove. Morat ću i u budućnosti poraditi na tome jer je uvijek riskantno dobivati pozicije na stazi, pogotovo ako mi DRS ne radi kao danas. Sebastian je dominirao i došao do pobjede. Drago mi je da sam došao do cilja s čitavim autom i zadovoljan sam rezultatom. Ovo nije najlakša staza u kalendaru. Želim zahvaliti cijeloj ekipi na odličnom poslu kojeg su obavili.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
edin_kimmi

tko prizna pola mu se prasta ali ipak ja nebi Webberu dao ugovor za sledecu sezonu doveo bi Nicu Rosberga ili Kimi Raikkonena….puno sam citao da ako Alonso dodje u Ferrari da se boje da bi mogao dominirati kao Schumacher ali to bi mogao uraditi Vettel sa Red-Bullom….

luka vz

Molim avetmu ili nekog od administratora da mi odblokiraju račun.
Zaboravio sam lozinku kad je bila pod opcijom da mi ju komp zapamti i sad se ne mogu logirat. Probao sam kreirat i drugi račun ali i to mi nije dozvoljeno.

Oprostite na smetnji i nadam se da ćete mi uspješno riješit problem. Pozz

setac pasa

Webber već ima kompleks na startu. Teško se sjetiti njegovog dobrog, a još teže briljantnog starta. Trenirati i samo trenirati.

HUNTER

…pa naravno, konačno da klokan prizna da nezna startati i da mora puno puno raditi na tome!!!!!

HONDA

Sve korektno!

Related Posts