Toro Rosso procjenjuje svoje vozače

Šef ekipe Toro Rosso, Franz Tost, izjavio je kako su i Jaime Alguersuari i Sebastien Buemi pokazali znakove napretka u vozačkom smislu, ali također da još uvijek nije jasno kakva će biti njihova budućnost. Takva odluka očekuje se tek krajem sezone.

Za vozačka mjesta u Red Bullu i Toro Rossu ne natječu se samo oni, već je u stanju pripravnosti i mladi Daniel Ricciardo. Ipak, njegove rezultate teško je objektivno procijeniti, obzirom da su performanse momčadi HRT-a daleko iza onih Toro Rossa. Podsjetimo, Alguersuari i Buemi su na VN Mađarske došli do vrijednih bodova, pa se njihovo rivalstvo nastavlja.

“Očito je da napreduju. Prošlih par utrka pružali su odlične partije, što se zaokružilo u Mađarskoj kad su obojica ušli u prvu desetoricu. Prema tome, pričekajmo još malo da vidimo kako će funkcionirati u drugom dijelu sezone. Tada ćemo sjesti s čelnim ljudima Red Bulla i odlučiti kakve će biti naše postave za iduću sezonu.”

Tost napominje da neće micati pogled ni s Ricciarda.

“Mislim da Sebastien i Jaime rade jako dobar posao, ali također se veselim radu s drugim mladim talentima iz Red Bullove škole – Danielom Ricciardom i Jean-Ericom Vergneom. Od Daniela očekujem da za tri ili četiri utrke počne pobjeđivati Liuzzija,” zaključio je.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marijan

momci moji to vam se samo čini da je Jaime bolji, ali dok gledate utrku niti ne gledati koji posao Buemi radi..

pospani gad

I ja podržavam Jaime-a…..
Poslije ove izjave Franz Tost-a, mislim da je ovo rivalstvo u STR ( ili općenito u RBR – mislim na F1 korporaciju/organizaciju, a ne na šefovske odluke o statusima u RBR ), prilično zdravo i pametno…. Vozači ne spavaju, nego se stalno trude. I Daniel grize u HRT-u…. to je tako očito. Sve je utrke ( dobro, samo tri…. al’ jbg ) završio u onom očaju od Hispanie…..

Don

Jaime još ima nekog potencijala i njega bih ostavio, ali ovog Buemija nikako..

Related Posts