Alonso čestita Schumacheru 20 godina u Formuli 1

Fernando Alonso čestitao je Michaelu Schumacheru njegovu 20. godišnjicu od prve utrke u Formuli 1.

“Sutra će početi jedan vikend koji je vrlo poseban za vozača koji je odigrao bitnu ulogu u povijesti Formule 1, kao i u Ferrariju također – Michaela Schumachera. Nije na meni da ga proglašavam najboljim svih vremena, ali statistika govori sve – sedam svjetskih naslova, 91 pobjeda – to su nevjerojatni rekordi.”

Podsjetimo, Schumacher i Alonso 2006. su imali neizvjesnu bitku za naslov svjetskog prvaka koju je ipak osvojio Španjolac.

“Prema Michaelu imam puno poštovanja i čast mi je bila utrkivati se s njim. Kada sam tek došao u Maranello, shvatio sam koliko je on traga ostavio u toj momčadi. Zato mi je posebno draga Stefanova (Domenicalijeva) izjava tijekom ove ljetne pauze,” referira se Alonso na izjavu šefa Ferrarija kako se Španjolac u momčad uklopio brže od Schumachera.

“Ne znam hoću li 2021. još uvijek biti u Formuli 1, teško je to u ovom trenutku reći. Tim još više vidim značaj ove Michaelove godišnjice. Želim iskoristiti ovu priliku i zaželjeti mu sve najbolje povodom ove nevjerojatne obljetnice – 20 godina je fantastično ostvarenje!”

58 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alonso

Svaka čast Alonso.
Jednom majstor,uvijek majstor!
Forza Ferrari <3

nelson

ispravak hamilton od buttona haha

nelson

avalon tvoja stvar ja sam mclarenovac uvijek bio za mene je senna bolji od šumahera hakkinen od kimmija hamilton od lewisa i točka

nelson

avalon ja pratim f1 još od 1991 ne znam o čemu blejiš šumaher se nije trebaovratit jer je on prošlost sve je ostvario 91 pobjedu i šta hioće 8 naslov na mladima svijet ostaje ne na starima i baš mi je drago što je non stop 8 i tako mu treba nije došao radi slave nego recesija je treba mu novca

...Icemaan...

To je čovjek. To je vozač. Toliki rivalitet su imali, a ipak se međusobno poštuju. Svaka čast.

Ivan Šurbek

avalone da imam kapu skinuo bi je 😀 svaka čast

avalon

nelsone ako ti možeš stipice reč da je glup onda valjda ija tebi mogureč da kakaš ka kokoš po dvorištu 😉 vidiš , kad voliš nekoga ( ka ti hamiltona ) onda ga nazivaš agresivnim vozačem kad radi sranja , a kad nekoga mrziš ( ka schumija ) onda ga kad je agresivan na stazi nazivaš arogantnim . u ovo kratko vrime šta je u F 1 u prosjeku je više sranja na stazi napravija hamilton nego schumi u 20 godina 😉 i šta kažeš …. rubens je schumiju poklonija pobjedu u 2002 . a ovi ga je skoro ubija… Read more »

iwan

alonso je kralj

Related Posts