Aktualiziraju se spekulacije: Belgija i Francuska će se izmjenjivati?

Sada je već očito da je kalendar Formule 1 jednostavno pretijesan za sve države koje bi htjele biti domaćin utrke. Najbolji dokaz je aktualiziranje spekulacija o tome kako bi se ponovno mogla voziti VN Francuske. No, navijačima se sigurno neće svidjeti jedan detalj iz tog plana, a to je izmjena sa Belgijskom utrkom!

Belgija i Francuska mogle bi tako postati drugi slučaj izmjene utrka, što je trenutno aktivno samo na VN Njemačke koja se vozi na Nurburgringu i Hockenheimu.

“Sve je veća konkurencija među državama koje bi htjele ugostiti utrku Formule 1,” komentirao je Etienne Davignon, direktor Spa Grand Prixa.

Rješenje navedenog pitanja neće biti poznato još neko vrijeme, a obje stranke trenutno pregovaraju s Berniem Ecclestoneom.

53 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Šurbek

Glupost, umjesto da to napravi neka radije rotira VN Europe, jednu godinu u Španjolskoj, pa Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, itd. neka proputuje cijelu europu, zato i je VN Europe, po meni je glupo da se vozi samo u Valeniji. Ima u Europi mnogo dobrih staza koje bi se lijepo mogle svake godine izmjenjivati.

Red one

Sačuvaj Bože…kakvo svetogrđe!!!

boris

Bice sigurno puno preokreta na stazi a ako bude kise e onda je to prava poslastica za nas koji gledamo i uzivamo pored ekrana

Related Posts