Heidfeld komentira kolizije s Di Restom i Buemijem

Nick Heidfeld startao je u utrku sa 11. pozicije i nije mu trebalo puno vremena do prve kolizije. U prvom krugu sudario se sa Paulom di Restom, za što je priznao krivnju.

“Moj start nije bio posebno dobar. Ubrzo sam se našao u sendviču kroz drugi zavoj, da bih nakon toga ugledao Paula kako dolazi s vanjske strane. Bio je malo ispred mene pa sam pokušao blokirati kotač da ga izbjegnem, ali nisam uspio. Samo sam proklizao dalje u njega,” ispričao je Heidfeld.

Nedugo potom suci su mu dodijelili kaznu prolaska kroz boks, što Nick nije mogao odraditi jer se upravo tada sudario i drugi put, sa Sebastienom Buemijem.

“Nakon prvog incidenta jako sam se trudio nadoknaditi izgubljene pozicije. Došao sam iza Buemija i kada sam vidio priliku, krenuo sam u stranu. Međutim, on se toliko pomaknuo da ja jednostavno nisam imao mjesta za manevar i morao sam na travu. Nisam nikako mogao izbjeći taj incident,” zaključio je.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ninda

Heidfeld je ionako zamjena za Kubicu samo ovu sezonu.
Petrovu nema veze je li Red Bull iza njega ili Williams ili netko treci,brani poziciju kako moze i uzvraca bahatošću kakvu je i primio.

pospani gad

Pratim Nicka od ulaska u F1 sa ekipom Prost GP. Uvijek sam ga simaptizirao, ali ja bi sada radije vidio Bruna Sennu do kraja sezone. Doduše, prije bih da Senna dojde umjesto Vitaly-ij, jer mi taj vozač nije simpa, jer se “razbacuje” u momčadi s obzirom na lovu koju je donio – prokleti rublji. Pogotovo poslije debilne prošlogodišnje utrke u Abu Dhabiju.

HeiFan

definitivno moze bolje sjetimo se samo kako je bio uz bok s Kubicom u BMW Sauberu… tog Nicka želmo!

tsunami

pa i nije bilo nekog boljeg izbora,nije nick toliko loš,ali da može bolje to stoji

sash0006

Joj joj,ipak mislim da Nick i nije bio najbolje rješenje za Renault ove sezone…

Vedran

Kolizije?!? Dajte ljudi, imamo prelijep jezik, pa kad prevodite onda prevodite do kraja.

Related Posts