Eddie Jordan: Alonso bi trebao računati na Massu

Eddie Jordan pokudio je Fernanda Alonsa nakon što je Španjolac pozvao McLaren da mu se pridruže u borbi protiv Sebastiana Vettela. Jordan smatra da je Alonso nepravedno otpisao utjecaj vlasitog momčadskog kolege – Felipea Masse.

“Bilo mi je vrlo čudno čuti Alonsa kako poziva McLaren da mu pomogne u borbi protiv Vettela. Ni u jednom trenutku nije spomenuo svog momčadskog kolegu. Jučer smo vidjeli i dokaz da je u krivu. Da se nije dogodio problem u boksu, Felipe je mogao uvelike poremetiti Vettelove planove i tako pomoći Alonsu – bodovno i mentalno,” smatra Jordan.

No, Jordan ipak opravdava Alonsa:

“Zapamtite, svaki vozač je koliko-toliko sebičan i takve izjave su tipične za top vozače. Ne mislim da je to loše, to je jednostavno životna činjenica,” zaključio je.

57 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scuderia24

bez nekoliko nesreća i kvarova na RB-u, nikakve šanse nemaju( NAŽALOST) niti Ferrari a ni McLaren. trebaju jednostavno biti brži. onda bi bili i bolji u kvalifikacijama. a to donosi dobrom trkaču prednost. no, dobro je da nastavljaju s radom i da se poboljšavaju, ak budu bolji do kraja sezone, u sljedećoj bi mogli oba tima pobjedit RB. Sjećam se BROWN GP, button je bio prvak na kraju sezone, ali je bolji bio RB, I to sad još uvjek nitko nije stigao.

Ante Primorac

@mala od piste ne želim se svaditi nego samo komentiram :D, al zašto je on ovo rekao? Zato jer matematičke šanse nema da bude prvak bez pomoći Masse i McLarena i naravno Webbera

Inrok

Vezano za clanak – Sve sto je Alonso htio reci tom izjavom (ili sam ja tako razumio) je da mu nije dovoljno i ako pobjedjuju dvostrukom pobjedom jer to nemre biti svaki put, odnosno potreban im je Mclaren (em su drugi em su jedini uz Ferrari koji mogu barem donekle konkurirati RB-u). Pa nece valjda zvati Virgin i HRT da mu pomognu.
I nije to nikakvo pomaganje, oni nek voze svoje, “samo” da budu ispred RB-a a iza Ferrarija… 🙂 😉

prost

Massa stvarno dokada ćemo te čekati…ima on neku štelu kod Luke tamo pa te toliko trpe…mora van i to odmah….čekaju u idućoj sezoni tri dobra izbora: Weber,Kobayashi ili Kubica ako bude zdrav a možda ni Rosberg nije bez izgleda…

mala od piste

Ante jesam pročitala sam, ali ja ne govorim o tome, već sam prokomentirala da ako želi nekog skidati s vrha to učini sam a ne skuplja bandu oko sebe, znaš onu uzdaj se u se i u svoje kljuse.
A ja znam da je Alonso govorio o cijelom timu a ne o sebi, dakle naj se svaditi bez razloga

Ante Primorac

@mala od piste si pročitala moj komentar : isječak izjave Alonsa “…potreban NAM je McLaren u najboljoj formi…” mislim da više nemam šta govoriti!!!!

mala od piste

Ajme meni, ko babe na placu ste…uhvatite se za jednu riječ i onda opleti.
Činjenica svi su oni isti, svi žele da im se klanja jer su najbolji.
Činjenica Alonso se nije nešto proslavio ovom izjavom, ali ni prvi ni zadnji.
Grayowl…kapa dolje.

Related Posts