Sainz: Navijači se mogu smijati koliko god žele oko mog prelaska u Ferrari

Ferrari trenutno ima jako tešku sezonu u kojoj zauzima tek šesto mjesto u prvenstvu konstruktora, zaostaje za Mercedesom i momčadima iz sredine poretka.

To sve je dovelo do pitanja o Sainzovoj odluci da napusti solidan McLaren i brojnih šala koje se pojavljuju na društvenim mrežama ismijavajući njegov nadolazeći potez.

“Iskreno, mogu se smijati koliko žele. Mislim da su zapravo prilično smiješne neke šale. Ljudi imaju puno slobodnog vremena i smišljaju ove vrlo smiješne ideje. A zapravo se i ja nasmijem. Kad su šale na moj račun ili šale na račun vozača, ja se uvijek prvi nasmijem i uživam u takvim šalama.”

“To ne znači da su u pravu ili u krivu, samo su smiješni, valjda radi toliko truda zato to i ispadne toliko smiješno”, rekao je Carlos.

Sainz je uvijek naglašavao da ne osjeća strah od preseljenja u Ferrari, gdje će od sljedeće godine biti momčadski kolega Charlesa Leclerca.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
madgalico

Ahahahaha! 😉

Desmosedici

Eto opet moram napravit jednu usporedbu najvećih u svojim sportovima:Ferrari i Real Madrid..evo Real već drugu sezonu nije osvojio Ligu prvaka, imao je u povijesti i dvije veće pauze ili krize, jednu koja je traljala 33 godine, od 1965. do 1998. i drugu koja je trajala 12 godina..i to “nedavno” od 2002. do 2014…ali Real je Real..najveći i najtrofejniji nogometni klub na svijetu..nema toga nogometaša na svijetu koji nije sanjao da će jednog dana igrati za Real Madrid..ista stvar vam je sa Ferrarijem i vozačima F1..zato sam i napravio ovu usporedbu.

robif

Pa i Schumacher a i Hamilton su presli u momcadi koje u ono vrijeme nisu bile u top formi,pa kasnije izdominirali…..Simpatican decko,na tatu…..Ferrari je ipak Ferrari kao sta je i MB MB,nije trokraka zvijezda bezveze.Jedino mi Alesi i Berger neidu iz glave,neznam tko ih je zvao u Ferrari

F1 Majstor

Navijac sam ferrarija sa velikim postovanjem prema svim ekipama.Naravno uvijek pratim rad i napredak vozaca i smatram kako i zelim da vozaci budu ti koji odlucuju utrke.Iskreno smatram kako Sainz nema odlike buduceg svjetskog prvaka.Barem ne po onome sto je do sada pokazao.Tako da mislim da je za njega ovo prevelik korak a mislim kako Ferrari jos iduce godine nece biti u poziciji da se bori za pobjede.Iskreno nisam odusevljen njegovim prelaskom u ferrari.

mika.KA

ruku na srce prije ce se ferrari izvuc iz krize nego mclaren.
zato, pametan potez.
a mislim da je i san svakog vozaca sjest u crveni bolid (htjeli si mi to priznat ili ne ali tako je)

FerrariHR

McLarena nema nigdi ima već nekoliko sezona, pa je on poželjan tim za Sainza nakon par dobrih utrka.
Ferrari je godinama u vrhu, ima ovu sezonu koja je loša i on je loš odabir. Zanimljiva teorija glupih glava koji se smiju tom prelasku.

LUTHER

tko zna kak će biti slijedeće sezone, mislim da je čak realno da sainz u konačnici bude bolji od leclerca… a s druge strane mclaren prelazi na mercedes, ali to nije nikakava garancija za mclaren da će imati uspjeh… tak da… jednio kaj bu se sainz susreo s ogromnim pritiskom cijele italije…

TORPEDO

Mislim da će Ferrari druge godine biti bitno konkurentniji,neće bit blizu Mercedesu ali definitivno brži od Renaulta i McLarena…motor koji se vrti u Maranellu odavno već spreman za utrke,a kako se čuje još novija specifikacija će biti spremna za prvu utrku sljedeće sezone.
Sa 30-40 KS više od ovogodišnje specifikacije bit će to sasvim druga priča…

west 44

Pa kad je tako onda;aaaaaaahaaaahaaaaaahaa!!!

mody

sainz je pogrijesio bolje mu je da ostao u mclarenu

Related Posts