Alex Albon pobjednik virtualne VN Brazila!

Alex Albon u Red Bullu pobijedio je na Virtualnoj VN Brazila, koja se vozila umjesto VN Nizozemske na stazi Interlagos.

Mlade nade Red Bulla i Ferrarija su i ovog puta vodile borbu kroz cijelu utrku, kao i na prošloj utrci organiziranoj od strane Formule 1, kada se vozila VN Kine. Ipak, ovog puta je mladi Monegažanin podlegao pritisku te zbog kazne od tri sekunde završio na trećem mjestu.

Leclerc nije dobro ušao u kvalifikacije te je završio tek na šestom mjestu, čime je prekinuta njegova dominacija u posljednje dvije utrke. Na samom startu smo opet imali kaos te je Stoffel Vandoorne odmah izgubio pole poziciju. Na pola prvog kruga smo imali Albona i Leclerca na vrhu, a njihov dvoboj je do kraja utrke iskoristio George Russell koji se približio vodećima.

Drugo mjesto je, zbog već navedene kazne, zauzeo vrlo dobri George Russell u Williamsu, a odmah iza pobjedničkog postolja su se smjestila dva MercedesaStoffel Vandoorne i Esteban Gutierrez.

Christian Lundgaard je zauzeo šestu poziciju, a Enzo Fittipaldi je u drugom Ferrariju nakon kaosa na startu završio sedmi. Louis Deletraz je završio osmi, a krug desetorice zatvaraju dva aktualna vozača Formule 1, Nicholas Latifi i Lando Norris, koji je napokon završio utrku. Što se tiče ostalih vozača Formule 1, možemo samo reći da Antonio Giovinazzi nije završio utrku.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pratiteljcro

Albonac prokljuvio saltanje brzina 🙂

Pratiteljcro

Hvala na minusu desmo

LHx6

Ova je baš bila napeta. Tko nije pogledao nek pogleda 🙂

Related Posts