Hamilton: Ne sanjam o prelasku u drugu momčad, već sam dio momčadi iz snova

Lewis Hamilton još je jednom reagirao na medijske napise koji su ga dovodili u kontekst prelaska u Ferrari. Poručio je da nema želju mijenjati okruženje jer je dio “momčadi iz snova”.

Prošlog tjedna britanski tabloid The Sun objavio je tekst u kojem navodi kako su Hamiltonova nadanja za prelazak u Ferrari poremetile sve glasnije priče o tome kako će Ferrari ipak zadržati Sebastiana Vettela.

Naslov članka glasio je ovako: “Zaustavljen od strane Seba – Snovi Lewisa Hamiltona o prelasku u Ferrari za mega novac zaustavljeni jer je Sebastian Vettel otkrio planove o ostanku”. Jasno, Hamiltonovu reakciju nije trebalo dugo čekati. Oglasio se putem svog profila na Instagramu.

“Prva stvar, ne postoji san o prelasku u drugu momčad. Ja već jesam u momčadi iz snova. Drugo, ništa mi ne stoji na putu jer niti ne pokušavam otići. S ljudima sam kojima je bilo stalo od prvog dana. Mi smo najbolji tim!”

Priča “Hamilton u Ferrariju” zakotrljala se krajem prošle sezone, posebno nakon što je objavljeno da se britanski vozač susreo s predsjednikom Ferrarija, Johnom Elkannom. Međutim, ta je priča bila prilično “prenapuhana”.

Hamilton već neko vrijeme u svojim istupima šalje poruke iz kojih se može iščitati da želi ostati u Mercedesu i potpisati novi ugovor, a isto vrijedi i u slučaju Ferrarija i Sebastiana Vettela. Mattia Binotto već je potvrdio razgovore sa Sebastianom o novom ugovoru, a čini se da Nijemac nema ništa protiv ostanka. Jasno, treba vidjeti kakvu će formu demonstrirati kad krene utrkivanje.

20 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Dečki, smirite se! Nema potrebe da se bez veze častite nedostojnim argumentima. Hamilton je modno osvješten i ne pada mu napamet da oblači crveno na sebe. Ja ga isto nemrem zamislit u crvenom kombinezonu s crnim detaljem na žutoj podlozi (bez obzira je li to konj ili magarac). A tek frizura, kakve boje bi morala bit?

west 44

Nije čovjek budala da ide s konja na magarca!!!

Desmosedici

..ako konj nije kljusina, a magarac mlad pa “skače ko magarac”..Hahahaha!

mody

bolje za f1 dase karte mijesaju nek ide vetel u mercedes lewis ferari nek dode alonso uwillams max u mclaren f1 je postala deja vu a to nije dobro,,

LHx6

A daj mogao si barem malo potaknuti rasprave sad kad je u crvenom timu slobodno jedno mjesto. Neku bombicu si mogao baciti tipa oduvijek sanjam biti u Ferrariju 🙂

Iako zamjena Ham-Vet uopće ne bi bila loša. Bilo bi to zanimljivo prvenstvo.

Mike-ferrari

Da i onda Hamsta zvijer u relativno dobrom bolidu i Seba u boljem Mercu
Pa da vidimo moze li se

LHx6

Pojeo bi Ham Veta za doručak 🙂

Desmosedici

Tko bi ga slušao..stalno bi nešto kenjkao na radio vezi..sumnjo bi u svaku odluku Pitwalla.

LHx6

Ti bi ga slušao kao i do sada.

Kad favorit vodi utrku i svi misle “dosadno je zna se pobjednik na pola utrke” onda u prijenos puste nešto što može izazvat želju za iznenađenjem. Tako često puste i kritike na gume, kako možda nisu dobre, kako odlaze prebrzo i sl.

Svi vozači isto govore o bolidu, gumama i strategijama samo ne puštaju uvijek sve u prijenos već ono što će više dramatizirati utrku.

Desmosedici

Strašno dramatično..u ovih zadnjih šest sezona..žalosno da moraju režirat takve stvari da bi stvorili privid nekakve neizvjesnosti..nekakvog takmičenja.

LHx6

Od 2000. do 2004. nisu morali. Bilo je napeto sjećaš se? Nisi imao ni najmanje pojma tko bi mogao pobijediti.

Desmosedici

Da..ne ponosim se s tim..ali to je bilo samo dvije sezone..2002. i 2004. Sve drugo ih je Weltmeister “ubio” svojom kvalitetom, radnom etikom, upornošću..ono kako može samo Njemac.

F1 fan

Isto kao što ga je pojeo 2012. I 2010.
Ili možda 2008. U brazilu po kiši
Kad se sjetim samo kako ga je seb posramio sa 3 puta lošijim bolidom

LHx6

Ricci i Lec su pojeli Vettela. Ham bi ga pojeo za doručak. Što se Brazila tiče kad daješ takvu opasku mogu li pretpostaviti da si od onih koji smatraju i da je Glock pustio Hama? Vidi Leca kako je startao kad je imao super bolid 2019., vidi Hama 2007. Onda odi vidi Vettela 2010. kako je sa najjačim bolidom jedva osvojio. Vrtio se ko nikad čak i u zadnjoj utrci. Alosno je u Ferrariju cijelu sezonu vozio kao kornjača dok je Vettel kao zeko stalno bio naprijed i spoticao se. Srećom bolid je bio toliko nadmoćan da je unatoč svim… Read more »

F1 fan

Pojeli? Pa da 2014. Seb nije imao toliko problema sa bolidom i odustajanja i pehova bilo bi obrnuto. Još ako si pratio tu sezonu znao bi da je seb b u svakoj utrci imao bolji tempo u prvom dijelu utrke a kasnije padao zbog guma. Bolid mu nije odgovarao a sa druge strane rikardo je imao HRPU SREĆE Znači uspio je pobijediti samo uz odustajanje mercedesa jer eto pukom srećom se našao u najboljoj poziciji da ugrabi mrvice. Vidjeli smo ga u renaultu pa lik nijedno pretjecanje nije pružio kao u rb. Napada izdaleka ko kamikaza pa ako prođe. ovo… Read more »

Desmosedici

Oni imaju komplekse od onoga što im je Seb radio..i opet će..pa ga žele ponizit..time se oni mogu tješit između sebe, lagat sami sebe, ali to ne pije vode kod pravih poznavatelja F1.

Pratiteljcro

“znao bi da je seb u svakoj utrci imao bolji tempo u prvom dijelu utrke a kasnije padao zbog guma”
Sad su mu gume krive jer ga je ricci oprao haha.
evo ti primjer: https://www.youtube.com/watch?v=abxjNFw5jLs na 1:34:35
zadnja faza utrke i vet i ric bili u boksu u isto vrijeme , iste gume imaju pa ga ricc svejedno opere na stazi.
Jadni mali vetel gume ga nisu htjele.

LHx6

Čisto da odvojim komentar. Sezonu 2009. svi pamte kao dominaciju Brawn GPa. Istina, dupli difuzor to svi znaju. Samo dupli difuzor je trajao samo dio sezone. Nakon toga dominacija je bila na strani RBa. Sad podijeli tu sezonu u dva dijela. 1. dio dok je Button imao najbolji bolid 2. dio dok je Vettel imao najbolji bolid U prvom dijelu Seb je griješio kao i uvijek u karijeri dok je u drugom dijelu Button vozio bez greške i uzeo sve što je bolid u tom trenutku mogao. Tako je Button postao prvakom. Da su Alonso (što je pokazao da može… Read more »

Pratiteljcro

Tako je!

Mike-ferrari

Ja nisam tako siguran
Pa bih bas zato volio to da vidim
Iskreno potpuno mi svejedno jedini razlog sto vise favoriziram Seba je taj sto vozi Ferrari

Related Posts