Daniel Ricciardo kaže da mu je žao jer je i VN Monaka jedna od otkazanih utrka ove sezone. Krivo mu je zbog svih otkazanih utrka, ali Monako i Melbourne se ipak ističu. Melbourne je domaća utrka za vozača Renaulta, a Monako mu je tradicionalno najdraža staza u kalendaru. U intervjuu s Renaultom Ricciardo je podijelio svoja mišljenja o trenutnoj situaciji i objasnio kako se priprema za početak sezone.

“Ne zamišljam vožnje u glavi, jer ne znam na kojoj ćemo se stazi utrkivati. Sinoć sam gledao “onboard” vožnju u Monaku i pomalo se rastužio. Zapravo ne znam gdje ćemo biti.”

“To me povrijedilo“, misleći pri tome na odgođenu utrku u Monaku. “Sve odgođene utrke me rastužuju, ali i Melbourne koji je bio tako blizu da se održi. Realnost nam se nameće, nažalost.“

Duga pauza može biti korisna za fizičke pripreme i vožnje u simulatorima, ali nije poznato kako će utjecati na vozače koji se nisu susretali s ovakvom situacijom i pitanje je kako će se snaći u prvoj utrci sezone. Ricciardo je rekao što očekuje.

“Razmišljam o tome da se kvalificiram na zadnje mjesto jer će prvi zavoj biti katastrofalan. Gledam ću kako se to sve odvija i onda završiti na prvom mjestu,” rekao je Ricciardo u šaljivom tonu.

Treniranje definitivno održava moj natjecateljski način razmišljanja. Izbacite malo ljutnje iz sebe dok trenirate, tako da je to za sada moj lijek. Osjećam da je sada savršena prilika da se dovedemo u formu. Prisiljeni smo da ostanemo unutra, nema zaostajanja, nema aerodroma.

“Lijepo je znati da imamo vremena, ne moramo žuriti. Kada se sve ovo završi, mislim da bi mogli vidjeti puno vozača, pa i ljudi općenito, u dobroj formi. Barem se nadam!”

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

monmal jke vise od staze svaki zavoj ima povijest toliko dobrih utrka je tu bilo 84 ona kegendarna po kisi tu se vidi tko je vozac,,,greskese skupo placaju, bolidi su blizu,,, monako je brand f1 ,,ove sezon se ne moze voiziti kasnije jer su ulična utrkamm a tko zna kad ce f1 početi i hoce li uopće početi pandemija se ŠIRI