Lewis Hamilton najbrži prvog dana testiranja u Barceloni!

Lewis Hamilton u Mercedesu je postigao najbrže vrijeme prvog dana testiranja koji je protekao prilično mirno i bez većih incidenata.

 

Tri desetinke iza momčadskog kolege se smjestio Valtteri Bottas koji je odradio ‘jutarnju smjenu’ za momčad iz Brackleya. Vrlo blizu njega je završio Sergio Perez u Racing Pointu koji se pokazao vrlo dobrim, za sada.

Max Verstappen je završio na četvrtom mjestu te odradio preko 160 krugova kao i Carlos Sainz. Osim toga, Nizozemac je imao nekoliko izvrtanja u posljednjem sektoru, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Osim toga, nije bilo većih iznenađenja ni incidenata. Valjalo bi naglasiti prilično loš početak Ferrarija koji je završio prilično nisko u poretku te smo puno puta vidjeli podešavanje bolida u boksevima.

Esteban Ocon je po prvi puta vozio bolid Renaulta te su mu prvi dojmovi pozitivni, a Nicholas Latifi je kao rookie odradio smjenu nakon ručka za Williams koji je ove sezone prvi izašao na stazu što je jako pozitivno ako se sjetimo prošlosezonske katastrofe.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Prazni mlin danas ne melje, šta mu je?!

Crnac

Baš sam se to i ja pitao.

Related Posts