Ricciardo: Ovogodišnji Red Bull je bolji od Renaulta za 2019.

Unatoč strašnim nedaćama koje je Daniel Ricciardo iskusio ove godine s Red Bullom, Australac smatra kako je njegov sadašnji bolid bolji od onog Renaulta za sljedeću godinu. Ove godine je zabilježio čak osam odustajanja, ali je zato ostvario i dvije pobjede. Neko vrijeme se činilo kako će ozbiljno zaprijetiti Vettelu i Hamiltonu u prvenstvu. Ipak, nepouzdanost bolida je Danielu uništila sve nade.

U intervjuu za njemački magazin, objasnio je kako je oko angažmana s Renaultom prije svega realan. Svjestan je kako kvaliteta bolida neće nadmašiti onu Red Bulla ove godine. Zbog nepouzdanosti njegove trenutne momčadi, izjava se na prvu čini smiješnom. Ali opet, riječ je o bolidu sposobnom da ostvari pobjede u Kini i Monaku.

“Bolid kojeg sada vozim je sigurno bolji od Renaulta za sljedeću sezonu. Moram biti realan oko nadolazećih utrka. Svjestan sam da se neću moći boriti za naslov s novom momčadi. Cilj nam je smanjiti razliku za top tri momčadi sljedećih par godina,” objašnjava Ricciardo.

Premda je na prvoj konferenciji ove sezone rekao kako mu je želja napredovati u Mercedes ili Ferrari, čini se kako vidi kvalitetniju budućnost u bolidu Francuskog proizvođača. Slijedi Abu Dhabi i njegova oproštajna utrka s Red Bullom. Ricciardo naglašava kako mu je drago da se oprašta od momčadi na stazi koju preferira.

“Yas Marina je lijepa staza. Ako se uspijete prilagoditi s bolidom, sigurno će te kroz utrku prohujati velikom brzinom,” zaključuje Ricciardo.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SuzanneEnos

Budući da sam započeo s mojim online poslovanjem, zaradim 25 dolara svakih 15 minuta. Zvuči nevjerojatno, ali nećete mu oprostiti ako ga ne provjerite.

Pročitajte više o ovom >>>> http://www.WebJob33.Com

SuzanneEnos

cgsdgsdgsdg

zeljac

Ova usporedba Ricija mi je smješna . Prvo , kako on može znati kakav će Reno biti 2019 godine? Ok, sigurno ima neke informacije ali dok ne počne nova sezona nije ništa sigurno. A drugo, Red bull mjenja motor i jednostavno ne vjerujem da Honda može napraviti toliki iskorak da bude ispred Renoa.Honda je već 4 sezone u F1 i nemaju nikakav rezultat . Kao , Toro Roso je bolji sa Hondinim motorom , gdje su ? 33 boda ?! Čak su iza posrnulog McLarena!

RS172

RedBull ima najbolju šasiju. Pa vidiš li gdje je McLaren, gdje Renault a gdje RedBull s istim motorom? Od Renaulta su brži od 1-2 sekunde ovisno o stazi. Iduće sezone promjene nisu toliko značajne aerodinamički da bi se mogla dogoditi neka iznenađenja, odnosno opet će RedBull biti najmanje 1 sekundu brži od Renaulta. A za nadoknaditi tu sekundu Renault bi trebao ekvivalent od oko 70-80ks, što u prijevodu znači, da Honda i ima manje konja, RB bi i dalje bio ispred. A kamoli što se šuška da Japanci rade punom parom ne bi li RedBull-u dali “title shot” 2019-e i… Read more »

zeljac

Stoji da Red bull ima najbolju šasiju ali promjenom motora se mjenja dosta toga i na samoj šasiji. Nije to samo tako ubaciti novi motor. Honda već 4 godine obećava nešto veliko ali od toga nikad ništa.I dalje im se motori najviše kvare Mislim da Red bull neće biti konkurentan Mercu i Ferrariju u 2019 godini.

modesto

dogodine ce red bul biti u sredini poretka sumnjam uhondem,,tako da renault imclare idu k vrhu poretka,,,,red bull harači 8 godina

JanetDalton

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.provjerite ovdje—–http://www.WebJob33.Com

Worf

ah sto se renault i redbull medjusobno caste pohvalama……..ko da se 2010-2013 nisu ni dogodile. a taj tandem zavrsio jednu eru f1 i poslao v8 u povijest

Related Posts