Hamilton prihvatio Raikkonenovu ispriku

Lewis Hamilton kaže da je spreman krenuti dalje nakon sudara s Kimijem Raikkonenom na VN Velike Britanije. Raikkonen je dotaknuo Hamiltona u trećem zavoju te je Britanac pao na 18. mjesto. Hamilton je na kraju utrke završio drugi, a tvrdi kako je prihvatio Raikkonenovu ispriku i da razumije kako je to bio samo trkaći incident.

Sudar je izazvao mnogo kontroverzije, s obzirom da je prije samo dvije utrke Sebastian Vettel sličnim sudarom na VN Francuske gurnuo sebe i Valtterija Bottasa na začelje poretka.

Hamilton je poslije utrke bio vidno frustriran, te je izjavio da Ferrari koristi ‘zanimljive strategije’. Međutim, nekoliko sati nakon utrke Hamilton je hladne glave dao razuman odgovor za incident.

“Ponekad kažemo glupe stvari i iz njih naučimo,” započeo je Britanac.

Mercedesov šef Toto Wolff je također bio frustriran zbog incidenta u trećem zavoju

“Ne osjećamo se ugodno jer ovo nije prvi put da nas je netko izbacio u prvom krugu.”

Tehnički direktor Mercedesa James Allison je čak posumnjao da je incident izazvan namjerno, što je razljutilo šefa Ferrarija Maurizija Arrivabanea, koji je izjavio da se nada da je riječ o šali ili će biti veoma razočaran. Wolff je kasnije ‘ispravio’ svoje riječi.

“Rekao sam da je upitno je li incident slučajan, glup komentar koji sam izjavio u žaru emocija,” rekao je Šef Mercedesa. “Ali to je bio glup potez koji se sada desio drugi puta u tri utrke. To je razlog zbog kojeg sam bio frustriran.”

Hamilton je na svojem Instagram profilu objasnio zašto se nije pojavio na uobičajenoj press konferenciji za navijače nakon utrke.

“Izgubio sam oko tri kilograma tijekom utrke, jedva sam imao energije stajati na nogama, kamoli pričati,” rekao je četverostruki svjetski prvak. “Razumijem ako to ne možete shvatiti ili uvažiti.

“Nema nikakve veze s ljutnjom, bio sam doslovno iscrpljen fizički i psihički,” zaključio je Britanac.

 

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ovaj LuLu je full of shit, zato mi i izgleda malo tamnije :::::
dobar pilot ali g… od čovjeka,,,, a ovaj Wolf je pravi vuk….
Mercedes, kraj dominacije, pogotovo jer Allison ne zna složiti vrhunski bolid, zato je i dobio korpu iz Ferrarija, i sada njegov ego traži način za blaćenje crvenih, e pa gotovo je.
A meni nekako toplo oko srca zbog svega toga 😀

Desmosedici

Mercedes F1 team kompletan, svi važni ljudi i vozači, odradili su ovaj spin da sa sebe skinu krivnju za neuspjeh kod kuće u srcu Engleske i da naprave pritisak na FIA i sva druga moguća tijela da im se više nitko od straha ne usudi ni približit a ne dodirnut za vrijeme starta i utrke. Kad je već primio ispriku, čime je i priznao da nije ni bio u pravu, Lewis se mogao istim putem i zahvaliti Kimiju što mu je svojom pogreškom podario drugo mjesto. Da je sve bilo mirno bez sudara i safety cara Lewis ne bi mogao… Read more »

Dani

realnost je ipak drugačija od tvoga viđenja stvari. A podaci sa staze to i potvrđuju.

klepesina

Da je sve bilo mirno druga bi danas naslovi krasili Gp1.hr

rolu

NIKAD BAŠ NIKAD NE BI POSUMNJAO U KIMIA KOJI JE LEGENDA F1 DA BI TO NAPRAVIO NAMJERNO. TO SU JEDNOSTAVNO IDIOTARIJE KOJE BRITANSKI NOVINARI SERVIRAJU SVAKI DAN TAKO I PREMA NAŠOJ NOGOMETNOJ REPKI. PLJUJU NAS I OMALOVAZAVAJU PRIJE POLUFINALNE UTAKMICE. ALI ĆE DOBITI U POLUFINALU OD NAS ŠTO IH IDE. ALI DA PODVUCEM CRTU KIMI NIKAD ALI. BAŠ NIKAD TO NEBI NAPRAVIO NAMJERNO U BILO KOJEM BOLIDU JE SJEDIO NIKADA SE NIJE SLAGAO SA NAREDBAMA ŠEFOVA IZ BOXA I MOJE MIŠLJENJE JE DA NIJE ZASLUŽIO TAKVO BLAĆENJE POGOTOVO OD TZV BRITANSKIH NOVINARA.

mika.KA

zašto vices kada te ne cujemo?

Desmosedici

Britanci su ti i Škoti, Velšani, Sjeverni Irci.. a ovo su ti samo Englezi.

Related Posts