Lewis Hamilton pobjednik VN Francuske!

Lewis Hamilton pobjednik je utrke za Veliku nagradu Francuske. Nakon što je jučer osigurao svoj 75. pole position karijere, danas je ostvario 65. pobjedu, i to u utrci koju je kontrolirao od samog početka.

Na drugom mjestu je Max Verstappen u Red Bullu, dok je posljednje mjesto na postolju pripalo Kimiju Raikkonenu.

Četvrto mjesto pripalo je Danielu Ricciardu kojem se nije isplatio rizik sa setupom bolida jer unatoč najavama nismo dočekali kišu na stazi Paul Ricard. Razočaravajući peti je Sebastian Vettel koji je kompromitirao svoju utrku već u prvom zavoju nakon kontakta s Valtterijem Bottasom, zbog čega je morao odraditi rani ulazak u box. Dodatno, Nijemcu je dodijeljena kazna od 5 sekundi.

Kevin Magnussen osigurao je solidne bodove za Haas šestim mjestom, dok je sedmi bio Valtteri Bottas kojemu je oštećena podnica bolida još u prvom krugu utrke, nakon kontakta s Vettelom.

Carlos Sainz je unatoč problemima sa snagom uspio završiti utrku na osmom mjestu, dok je deveti bio njegov momčadski kolega, Nico Hulkenberg. Posljednji u krugu osvajača bodova bio je Charles Leclerc.


TIJEK UTRKE:

Nakon desetogodišnjeg izbivanja iz F1 kalendara, VN Francuske se vraća, ovaj put na stazi Paul Ricard. Iako nekolicina vozača priželjkuje kišnu utrku, ponajprije Daniel Ricciardo koji je bolid optimizirao za takve uvjete, čini se da će start utrke proći bez padalina. Međutim, oblaci su se nadvili nad stazu, vjerojatnost kiše tijekom utrke je čak 60%.

Kaotičan start utrke! Sebastian Vettel blokirao je prednje kotače i udario u zadnji kraj Valtterija Bottasa. Njihov sudar sada istražuju suci. Također, došlo je do kontakta između Pierra Gaslyja i Estebana Ocona. Obojica vozača primorani su odustati. Sigurnosni automobil izašao je na stazu kako bi se oštećeni bolidi sigurno uklonili sa staze.

Max Verstappen profitirao je na startu utrke zbog sudara Vettela i Bottasa, te je trenutno drugoplasirani. Kimi Raikkonen je pao na sedmo mjesto, a ispred njega se probio Charles Leclerc. Carlos Sainz je iznenađujući treći.

Nakon restarta utrke Hamilton je zadržao svoju vodeću poziciju. Fernando Alonso je izazvao žutu zastavu nakon što se izokrenuo u prvom sektoru staze. Španjolac je bio pod pritiskom Vettela, te je “izgubio” bolid na vanjskom dijelu staze.

Kimi Raikkonen i Sebastian Vettel se probijaju u poretku, Finac je peti nakon pretjecanja Magnussena, a Vettel 11. Daniel Ricciardo se probio do trećeg mjesta.

Važno! Suci su odlučili kazniti Vettela, Nijemcu će biti dodano 5 sekundi na konačno vrijeme. Unatoč tome, Vettel se vrlo brzo probija kroz poredak, već je na 9. mjestu.

Lewis Hamilton se ne uspijeva značajnije odvojiti od Maxa Verstappena, razmak između vodeće dvojice je i dalje ispod 4 sekunde. Sergio Perez je pao na 12. mjesto, njegova Force India ne izgleda kao konkurent za ozbiljne bodove.

Čini se da Bottas ima oštećenu podnicu, zbog čega ne uspijeva pratiti ritam Sebastiana Vettela u probijanju kroz poredak. Finac zaostaje preko 10 sekundi za Vettelom, koji je već na 5. mjestu. U međuvremenu je Hamilton podigao svoj tempo, te niže najbrže krugove.

Prema najnovijim informacijama, za 20 minuta nas očekuje kiša koja će dodatno zakomplicirati ovu utrku. Vozači koji su startali na ultrasoft gumama su pred teškom odlukom jer njihove gume nisu predviđene za tako dugo odgađanje ulaska u box.

Max Verstappen prvi ulazi u box, unatoč oblacima nad stazom. Odlučili su se za soft komponentu guma, a Nizozemac se na stazu vraća ispred Sebastiana Vettela. Njegov primjer slijedi Carlos Sainz koji se također odlučio za soft komponentu.

Sergio Perez odustaje u 30. krugu utrke zbog problema s novom specifikacijom Mercedesove pogonske jedinice. S druge strane, Sirotkinu i Grosjeanu, baš kao i Vettelu, dodijeljena je kazna od 5 sekundi.

Vodeći u utrci, Lewis Hamilton, ulazi u box u 33. krugu utrke. Na stazu se priključio iza Kimija Raikkonena koji je i dalje na ultrasoft gumama.

Raikkonen konačno ulazi u box, priključuje se na stazu iza svog momčadskog kolege.

Valtteri Bottas je ušao u box, što je odmah pokrenulo reakciju Sebastiana Vettela koji se također odlučio za promjenu guma. Nijemac je zadržao svoje 5. mjesto, no daleko je od borbe za nešto više.

Kimi Raikkonen se probio do postolja, upravo je prestigao Red Bull Daniela Ricciarda.

Carlos Sainz javlja gubitak snage, Magnussen i Bottas ga prestižu. Španjolac je trenutno na osmoj poziciji, pitanje je hoće li je i zadržati.

Žuta zastava! Došlo je do eksplozije gume na bolidu Lance Strolla, što je rezultiralo Virtualnim sigurnosnim automobilom. Čini se da ćemo dočekati kraj utrke pod žutim zastavama.

73 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
modesto

da je max ovo uradio bilo bi svašta ali vettel sve može i on je agresivan vozač,to je f1 sada im je u redu ovaj sudar

dansla

Čestitke Lewisu , rutinski odrađeno ! Vettel , opet radi početničku pogrešku , po ne znam koji put i rasipa bodove . Izgleda da može osvojit prvenstvo samo u slučaju kad bi imao , ne brži , nego puno brži bolid od Hamiltona .

FerrariHR

Nisam bio u mogućnosti gledat utrku pa mi je glupo išta komentirat osim čestitke pobjedniku.

west 44

Danas crveni tandem Novak-Vetma prenosi trku i samo njima u čast pušiona žešča, unatoč svim mantrama i copranjima na račun L.H. i Mercedesa!!!

r.u.m.

Onaj Vetma je žešči Vetelo ljubac , neka je baš me briga njegova stvar ali bi trebao biti malo objektivniji i vidjeti da bez Adriana Neweya nema niti naslova hohhihihihih

west 44

A pazi Novaka topa ,kaže u 11 krugu L.H. još uvijek nema prednost dovoljnu ispred Vettela da kad izađe iz boxa bude ispred njega pošto Vettel više ne mora u box,eeej u 11 krugu topčina tako izvali i ostane živ a on Novak kao neki vozač trka malo jači!!! Onda poslije copra i kaže a nešto se dimi iz Mercedesa ,kad ono ništa na žalost, ne znam tko ga drži tamo a sad mu je potpora još i ovaj Vetma predsjednik svijeta, sve zna.Dvije žešče topčine!!!

Pratiteljcro

Vidim I dalje isto kod prasicko/novak kombinacije, mogu mislit kako je sada kad imaju crvenoglavi boost aka avetma… Na sky zna bit mucno gledat kada pocnu branit hamiltona (pogotovo brundle) ali sigurno su objektivniji od nasih….

Mike-ferrari

Vjeruj da nitko nemoze biti jadniji od onih na sky f1
Naaaci katastrofa
Ja tamo bas volim gledati osobito u ovakvoj sezoni kada prilicno rijetko pobijedjuju
Te komentare njihove treba cuti
Samo sto neidu po gridu i pipaju gume na ferrariu i onda evo ova je malo jace napumpana diskvalificirajte ih
Haha

Dani

Pa tko te tjera gledati na sky-u. Ti kao tifoz gledaj na rai-u. Oni kao englezi/britanci imaju svako pravo favorizirati svog sunarodnjaka. Kod arene je priča drugačija jer su oni neutralan tv kanal sa totalnim favoriziranjem ferrarija.

Mike-ferrari

Pa Engleski mi kao i Hrvatski
Talijanski kao i Njemacki pojma nemam
Pa zato gledam
Hrvatski i Srpski prijenos su mi totalno bzvze fulaju sve zivo i pricaju gluposti
A i super mi je kad im krene nizbrdo sa Ham slusati kako cendrace
Inace imaju odlican prijenos i jako zanimljiv program te statistike i pogled u tehniku
Vama kojima.smeta taj dio navijanja na Arenama trebate gledati negdje dalje
Ja imam opciju bar 15 kanala da pratim al pratim ovdje gdje nema jezicne barijere

Dani

Gle kada imaš program u sklopu hd paketa onda ga valjda budeš i gledao. Međutim kako taj paket plaćam, onda imam i svako pravo prigovarati na nedostacima. Kada će to biti free to air onda nemam pravo na kritiku. Ovako ide palac dolje jer su počeli prikazivati reklame aa nešto malo utrke.

Dani

Isto sam i ja komentirao za vrijeme utrke. Kolika zadojenost može biti kod te dvojice to je strašno. Tog bedaka Novaka je doveo Blažičko, ali tko je tog Vetmu doveo, treba si pucati u glavu. Lik je žešći narcisoid , sa svilenim rukavicama.

west 44

I njega je doveo Blažičko,sječam se da ga je nahvalio kao mladog i perspektivnog poznavaoca F1 a ovaj je inače pijanista sa sto funkcija-predsjednik svijeta-vodi crveni portal i banira sve što piše protiv Vettela i Ferrarija a na tv prijenosima se trudi bit objektivan ali ne ide ga baš,pravo lice uvijek izađe na površinu!!!

onlyAlonso

Cestitke Mclarenu na vrhunskom bolidu,prvi su odotraga i to jos moj fernando…ja bi se vec sutra spakiro pa ko vas j… gospodo u Mclarenu…utrka tako-tako,ostaje zal da nije pala na pol utrke kisa pa da vidimo sta bi bilo…prve tri ekipe klasa za sebe,a ostatak druga liga…seba niti volim niti ne,al opet koliko se brzo probijao dojam je da je mogo mozda i do pobjede,drugim rjecima opet prosuo bodove,treca utrka ove godine i opet -14,a botas jos jedan dokaz da je samo prosjecan vozac jer u takvom bolidu toliko ostat iz seba,a zajedno su krenuli sa zacelja,izvlaci se na ostecenu… Read more »

miroGP

Utrka jako dobra.
Sudar na startu sasvim normalna stvar, nekada je toga bilo i puno vise a i zesce. Hamilton odradio sto je morao, max kada nema nikoga blizu vozi dobro a i kimi danas jako dobar po meni vozac utrke.
Sve u svemu zadovoljan iako nisam ocekivao nesto vise od ove trke al eto nakon kanade koja je podbacila ovo je osvjezenje. Magnussenu i leclercu pohvale isto tako na dobro odradenoj trki. Leclerc talent od vozaca i bit ce ga zanimljivo pratiti.

FernandoAlonso0506

uf jest vel’ka vijest, baš me ovo iznenadilo :OO nisam se nadao ovom jbt. Jeste se vi nadali?

GE-90

Čestitke Hamiltonu. Nekako se stječe dojam da samo na takav način pobjeđuje. Kako god, radi to odlično.
Seb je kriv za incident na startu, ali činjenica je da je mercedes duo po tko zna koji put pokušao igrati na legalno prljavi način pa usput za to platio i Bottas. Seb dobro prošao samo sa 5 sekundi kazne koja mu ništa nije ni značila. Da je dobio i 10 sekundi opet mu ništa ne bi značilo.

Worf

ne samo da se stjece dojam, nego i jest tako. isto ko i vettel. razlike ferrari-merc su mini-minimalne, i jedino se ovako dolazi do pobjede. da je vettel bio na prvom mjestu, ista stvar. vozio bi od pocetka do kraja u tempu i pobjedio. osim ako se ne umijesa SC kao u bakuu. to je cijela filozofija. pretjecali bi oni, ali nemogu. nemoze jednostavno. i da si 0,5s brzi (sto oni sigurno nisu jedan od drugog), to nije dovoljno za preteci. ferrari i mercedes vode svoju utrku, redbull se ubaci i pokupi mrvice, a ostali su 3 klase ispod. jes… Read more »

GE-90

Slazem se uglavnom sa svime. Poanta je bila da je nekako moj dojam da Vettel više mora raditi da dođe do pobjede. Naravno nije to Hamiltonova krivnja.

mika.KA

cestitke luji!
savrsen start mercedesa i zatvaranje seba ALI ni prvi ni zadnji put da seb unistava utrku radi želje za pobjedom.
u ivoj utrci je imao 3 incidenta!!
da mu se to nebi opet odbilo u glavu!?
sve u svemu steta sto se to desilo jer bi bilo zanimljivije da je hvatao bottasa u luju.
još jednom BRAVO za alfu 😉

konacadabra

Citam tvoje komentare i ne mogu vjerovat da i kad kazes nesto normalno opet izokreces stvar. Lauda je jako dobro placen da serucka.

mika.KA

ne razumijem sta ti nije jasno?

konacadabra

Ne razumijes ti nista.

mika.KA

imaš pravo.tesko je tebe razumit!

Desmosedici

Nemojte mi pljuvat po Nikiju, on samo radi svoj posao. U njegovu čast večeras sam pogledao France GP 1975 sa Le Castellet Paul Ricard staze. Staza se u osnovi nije puno promijenila. Od starta do cilja crveni Ferrari br.12 iz kojeg viri crvena kaciga NIKI LAUDA nije nikome dao nikakve šanse. Drugi je bio Hunt, treći Mass, četrvrti Fittipaldi, peti Andretti, šesti Depailler.

konacadabra

To nikako, nego je placen za trash talk.

Desmosedici

U svoj ovoj nevolji razveselilo me je kad se Seb raspištoljio i pokazao svoj bogati vozački repertoar. Najdraže mi je bilo kad je onako otpuhnuo Fernanda u onoj Mclarenovoj kanti, kad ga je pokušao ometat u proboju.

konacadabra

Cestitke hamiltonu na pobjedi, da i nije bilo nista u prvom zavoju tesko da bi ga vettel ulovio. Cestitke bottasu na potpisanom ugovoru u prvom zavoju. Nadalje da je vettel stvarno 100% posto kriv trebao bi dobiti barem stop/go, ali ono blokiranje kotaca prije zavoja je ih je jednostavno bolilo pa su morali nesto dat.
Sve u svemu sjajno odigrano od merca, bottas dokazao vjernost, a vettel je spasio sto se spasit da.

Senninho

Meni se čini da ti izokrećeš stvari i hoćeš reći da je Bottas kriv za incident a sivonja je uletio ko Max bez imalo izgleda i mogućnosti u prostor koji je zna da će se zatvoriti, ima je više sriće nego pameti jer da odmah nije iza toga bio seaftycar nebi boda vidio zato pitanje je ko serucka a vidimo da je i popia kaznu ma kakva bila i pored svega ti opet pišeš šta pišeš a stvarno đon obraz!

konacadabra

Pogledaj si usporenu snimku ako ti je onak prebrzo.

konacadabra

I nisam rekao da je bottas kriv nego da nije samo vettelova krivica. Jer da je sve ispod stop/go je poklon vettelu. Nemojmo zaboravit da se iza zbog ovog dogodio krs i lom. Tolko o tome tko izokrece.

Pratiteljcro

Dobro kaze Lauda, Vet unisti utrku sebi i Botasu i dobije samo 5 sekundi kazne.

Desmosedici

Pa zašto Lauda tako lošeg vozača vabi u Mercedes?

Mike-ferrari

Ugl Ferrari je ipak rijesio problem Mercedesovih guma a upgrade motora kod Merca nije doniio nikakvu bitnu prevagu
Tako da ostaje zanimljivo

Hammertime

kad je austrija?….

Dani

Nemoj biti baš siguran. Hamilton je na tvrđoj komponenti guma bio brži od ferrarija na mekšoj. K tome lewis je tempirao brzinu i odvozio koliko je trebalo prije ulazaka u bokseve. zaostatak Kimija od 25 sekundi i k tome da je još imao friške ss gume ne govore u prilog tome. Treba pričekati Austriju i Silverstone, pa onda dati sud.

r.u.m.

Nerazumljivo mo je da Vetel ovako prosipa bodove,da se to Kimiju desilo bio bi razapet.

Desmosedici

Tko bi to razapeo najboljeg vozača utrke? Stvarno šteta za onu pogrešku. Sigurno bi dobro zapaprio Lewisu, utrka bi bila prava i neizvjesna. Dalje ste mogli vidjet razliku između velikog vozača i solidnog vozača kad se nađu u sličnoj situaciji, mislim na Seba i Bottasa.

konacadabra

Ja sam misljenja da nije greska jer je ipak pratio pobjednikovu putanju i bio je stjeran u kut. Znaci ili sjec zavoj i kazna ili sudar i kazna. A sama kazna govori koliko je kriv.

Senninho

I koliko je kriv prema kaznu koju je dobio?

konacadabra

Vettel=5 sekundi i pretposljednje mjesto
Bottas=posljednje mjesto
Da je skrenuo ranije opet 5 sekundi i naravno vracanje pozicije bottasu, a bottas je jako dobro znao kaj ce se dogoditi.
Ako to nije posteno onda ne znam kaj je.

Senninho

E sad ista kazna za to što je sjeba Bottasu utrku i da je prošao van staze i šta nam to govori, tebi očito to odgovara da relativiziraš njegov amaterski potez i krivnju a da je bilo obrnuto bilo bi štiti se Mercedes ili Max kad se dira u Vettela a jedini normalni zaključak je da je mala kazna za ovo šta je napravio a ovo tvoje relativiziranje je normalno za crvene kme!

Desmosedici

Pa i ja sam mišljenja da nije samo njegova pogreška. Lewis ga je uštopao a Bottas se dosta agresivno ubacio. Eto, Seb nije uspio dovoljno usporit i propustit ga, došlo je do kontakta, Seba proglasili su ga kao nekakvog krivca i kaznili. Ne žalim ništa, kasnije im je održao školu vrhunske vožnje. U istim okolnostima Bottas je izgledao izgubljeno.

konacadabra

I bottas je slobodno mogao proci sire za sirinu bolida, ali ocito ga to nije ni zanimalo, nego vettel nije preko polovice i bas ga briga.

dansla

A šta je trebao Bottas , parkirat sa strane da ga Vettel prođe ? Ne pričaj gluposti . Potpuno je jasno ko je kriv kad neko nekoga udari u zadnji kraj .

konacadabra

Pa sirinu bolida bi trebao ostavit, a i ne bi ga vettel mogao prestic jer bi morao skroz usporit da skrene.

Senninho

Je po vama dvojici trebalo je kazniti Luju jer je štopa i Bottasa šta nije usporio i otišao malo šire da pusti primadona naprid ma ajde pustite vodu!

konacadabra

Ne, ja to nisam rekao.

west 44

Desmosedici -Bottas je cijelu trku vozio sa oštečenim bolidom,vjerovatno to znaš samo namjerno ne spominješ da bi veličao kreveljka i razliku između njih dvojice!!!

konacadabra

Isto kao i sto je bottas znao kaj ce se dogodit i namjerno isao na to. Da malo produzio imao bi i moment i desni zavoj, ali u tomtrenutku to nije bilo bitno. Pravedna kazna i jednom i drugom. Da je vettel usporio presao bi bottasa za koji krug, al bi ubio gume. Zasto je navijacima merca tako tesko priznat da ovdje i bottas snosi dobar dio krivice?
Od nijednog navijaca ferrarija nisam procitao da umanjuje vettelovu krivnju.

Senninho

konacadabra ti si neka žešća panjina koje nebuloze ti pišeš da Bottas snosi dio krivnje ajde “leči se” sinko!

konacadabra

Panjina ti glavu nosi. Tvoj problem kaj mrzis vettela i ferrari ne moj, a da je i merc stvarno mislio da je vettel 100%, bez brige oglasili bi se toto i kaj je najbitnije brko dieter koji je tamo bio. Ovako Lewis je nabio malo razliku, bottas potpisao vjernost i njima puna saka “brkova”. Tak daj ne rise, nego budi realan.

Senninho

Tako je svi mrze Vettela i Ferrari pa su dobili kaznu a ne Bottas koji si ti Teletubbies, problem je u tvojoj ispranoj glavi i sličnima da mislite da Vettel ili ti bilo koji vozač Ferrari ne može napraviti grešku i uvijek su drugi krivi ali to je slučaj za Điđimilovića tako da nema smisla se raspravljati sa takvim likovima ti si kadar za Sabor svaka opcija triba takve kadrove ili ti sekta!

konacadabra

O cemu ti pricas, kakav sabor? Koji je tebi k.? Ja samo kazem da vettel nije jedini kriv za sudar i ne zelim se sa nikim svadit.
Svidalo se to tebi ili ne.

konacadabra

Senninho nemoj se uvrijedit. Ja bih volio da mozemo raspravljat o nekim stvarima iz razlicitog kuta gledanja bez vrijedanja i teskih rijeci i tako mozda dodemo do istine. Evo recimo tko je po tebi najvise kriv i koliko za ono u barceloni lewis, nico ili merc? Zivio i nadam se tvome odgovoru.

Senninho

Nije mi do svađe ali na nebulozne komentare moram odgovoriti! Šta se tiče Barcelone tu je Rosberg izgubio punu snagu motora i na ravnom dijelu kad je vidio da Lujo ima bolji momentum I da će ga vjerojatno prestići s desne strane doslovno je bolidom zatvorio vrata i izgurao ga na travu po meni Rosberg kriv Iako je Hamilton moga pustiti gas ali kod takvih vozača to nije opcija i ovo je neusporedivo s ovim što je Vettel uradio! E sad dvije situacije koje su usporedive s ovim reci mi GP Kina Max vs Vettel tko je kriv i jedna… Read more »

konacadabra

Aj ti prvo pogledaj tko je koga htio prestic sa koje strane i tko je imao momentum pa se onda javi. Toliko o nebulozama.

Senninho

A šta očekivati od crvenog jazavca nego nebuloze a ne direktan i jasan odgovor, ja sam ti jasno odgovorio šta mislim ajde pokušaj i ti ako ti nije problem!

konacadabra

Kako je tebi to usporedivo? Vettel je sa bottasom vec bio u unutarnjem dijelu zavoja i nikud se nije mogao maknut, pa cak ni zakocit vise(jer bi time vjerojatno manje izgubio). Verstappen je zelio napravit nesto slicno kao i ricci poslije njega samo krivi tajming, uzasna procjena i to se ne radi u sredini lakat zavoja nego najkasnije do tocke kad nos dode do spice. Pogledajte si ti i verstappen kako se to radi. A sto se tice onoga 90e to je bilo u zraku i moralo se dogodit prije ili kasnije, hvala bogu odmah na pocetku pa se nikom… Read more »

Senninho

Pa sam Vettel je izjavio da je njegova greška i ti opet dereš po svome znači njegova a ne i Bottas je malo kriv i Lujo je malo kriv jer ga je blokira i svi su krivi to me podsjeća na “komšije” capish triba li crtati! A imaš i članak na GP1 http://www.gp1.hr/2018/06/talijanski-mediji-razapeli-vettela/ pa sigurno oni to nebi pisali da postoji imalo tuđe krivnje e sad ti opet deri po svome!

Mike-ferrari

Pa sad prosipanje bodova tu i tamo
Odlicno odvozeno od obojice vozaca
Vidno je prikocio da se nezabije u hamiltona botas kasno pa se na misice ubacio ispred seba po meni li la situacija pola metra je igralo ulogu da Botas popusi kaznu i unisti nam bolid do kraja ovako je sam popusio vise pa neka

Dani

A tek lewis da je tako vozio?

aprenrecaj

S obzirom na tip staze sasvim solidna utrka!!
Steta za Vettela da ga nije Hamilton usporio i da nije imao sudar sa Bottasom vjerovatno bi pobjedio jer ih je mogao obojicu s lakocom preteci,najgore od svega je sto se uvijek mora sam boriti s obojicom,Kimi je negdje iza i bori se sa Toro Rosom …..!!!
McLaren me podsjecao na prije 3 god.!!!

Desmosedici

Mclaren danas neće dijeliti čokoladice osoblju. Morat će kupovat na kiosku.

aprenrecaj

Mozete lupati minuse koliko hocete ali istina je takva prihvatili vi nju ili ne,pa nije prvi put da Lewis zbog svog prevelikog ega gura u vatru svog momcadskog kolegu i naravno suparnike jer on mora pobijediti i rusiti rekorde!!!!

iceman1134

Kakve su bile zadnje utrke ovo je bila mega utrka, Kimi napokon brz i nakon onakvih kvala ovo je vrlo dobro, steta sto nije bilo kiše jer nepamtim zadnju kisnu utrku no eto austrija je iduca tamo je uvjek promjenjivo vrijeme.

Senninho

Bravo Lujo jednostavno odrađeno a ostali standardno!

modesto

dobra utrka kakve su bile zadnje tri, bio je sudar ali zao mi je šta kiša nije pala bila je blizu staze i ništa.. zao mi je šta su dodali onu šikanu mogle su brzine bit vece,,nadam se da je dogodine nece biti tamo,,,paul ricard je bolja staza od magny coursa

Desmosedici

Tko je ono vozač utrke?

west 44

A tko je ono danas popušio?!!!

given2drive

Cestitke prvoj trojici…utrka je bila ok…fali mi kisa….nadam se uskoro jednoj kisnoj utrci…

Mike-ferrari

Super utrka
Odlicna kontrola stete izgubili smo samo 6 bodova
Odlican je ovaj Ferrari
Bravo

147 kt

Cestitke na pobjedi. Iskreno nisam pratio trku tak da nemogu nista komentirat. Pratio sam na mob.na formula 1. comu poredak i vidim da je bilo nest izmedu Vetela i Botasa jel su pali u poredku. Koliko vidim Kimi je 3. Mala utjeha za njega. Bolje i to 3 mjesto. Dezurnim provokatorima necu se spustat na njihov nivo jel kad nemaju i neznaju nista pametno i suvislo za napisat onda pljuju po Ferrariu. KLASIKA. FORZA FERRARI.

Related Posts