Bottas uzbuđen nakon testiranja u Barceloni

Vozač Mercedesa, Valtteri Bottas je izjavio kako jedva čeka da se vrati na stazu nakon što je zauzeo prvo mjestu na posljednjem danu prvih sezonskih testiranja u Barceloni.

Finac je bio vodeći ispred Ferrarijevog rezervnog vozača Antonija Giovinazzija i Landa Norrisa.

“Danas je bio veoma interesantan dan i prošli smo kroz naš program prilično glatko,” rekao je Bottas.

“Imali smo dobru osnovu od prošlog vikenda koju smo koristili za različite set-upove. Pokušali smo neke stvari koje ne radimo tijekom trkaćeg vikenda.

Bottas je dodao i da su skupljali podatke o prilagođenim Pirellijevim gumama koje smo imali prilike gledati na zadnjoj utrci u Španjolskoj, a gledat ćemo ih i utrkama na Paul Ricardu i na Silverstoneu.

“Također smo prikupljali informacije o gumama. Vidjet ćemo sličnu situaciju na Silverstoneu i Paul Ricardu.”

“Uživao sam u bolidu danas, jedva čekam vratiti se utrkivanju idući vikend u Monaku,” završio je Bottas.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Bottas me nekad oduševi a nekad razočara, ali pak mislim da je kvalitetan vozač za vrhunsku momčad. Njegov problem je što se do sada nije etablirao kao vrhunski vozač, nije stekao taj status, stalno nešto visi. Radi kao neki radnik zaposlen na određeno vrijeme, stalno pod povećalom, ako nešto pogriješi da lako dobije otkaz. To je uzrok njegovog ponašanja, strah od pogreške, nesigurnost, što pod pritiskom i dovodi do pogreške. Baku je tu primjer. Jedini on nije vidio onu veliku krhotinu.

klepesina

Kolega ON JE BIO prvi koji je naletio na krhotinu samo zato sto je bio u tom trenutku prvi u poretku bilo ko da je bio na njegovom mjestu isto bi mu se desilo jednostavno to se zove nesreca kad te nece onda te nece

Desmosedici

Lewis ne bi nagazio tu krhotinu ma gdje se nalazio.

juzerKicker

Daj mi javi dobitne brojeve!
Inace ako imas f1 tv pro, mozes si tamo malo pogledati kako to izgleda kad sa takvim bolidom doletis na krhotinu i kako je to tesko skuziti jer imas jos sto stvari o kojima moras razmisljati. Svima njima se konstatno javlja preko radia unaprijed dali ima negdje krhotine i gdje da se pazi.

Related Posts