Hamiltonu kazna zbog promjene mjenjača!

Lewis Hamilton dobit će pet mjesta kazne na nadolazećoj VN Bahreina, a sve zbog prijevremene promjene mjenjača.

FIA je objavila da će Hamiltonov bolid već tijekom trećeg slobodnog treninga imati novi mjenjač, a s obzirom na to da je ovom promjenom prekršeno pravilo o korištenju istog mjenjača tijekom šest uzastopnih trkaćih vikenda, Britanac će biti kažnjen na startu nedjeljne utrke.

Valtteri Bottas će također koristiti novi mjenjač, no to neće rezultirati kaznom jer je istu već odradio tijekom VN Australije.

Informacije iz Mercedesa govore o tome da je već tijekom utrke u Albert Parku na mjenjaču Hamiltonovog bolida zamijećeno hidrauličko propuštanje. Tijekom ovotjednog pregleda pod nadzorom FIA-e, odlučeno je da je previše rizično ponovno koristiti navedeni mjenjač.

Ovakav rasplet situacije zasigurno je dobra uvertira u zanimljivu VN Bahreina.

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
imam polozenu vozacku

potrošiti tri getribe prije kvalifikacija za drugu utrku…nije baš neki pokazatelj dobrih dana? …a čini mi se niti inženjerstva u merdži

west 44

Napušeni ti ko švabo tralala stalno jedno te isto!!!

imam polozenu vozacku

? triggered liberal?…komunista?…a imaš ti kaj za reći?…drug tito je “vozio” merdžu pa ti sliniš?….prestar sam za napušavanje-ozbiljan sam čovjek

west 44

Vidim koliko si ozbiljan i ozbiljno napušen!!!

imam polozenu vozacku

kad netko mijenja dijelove, tada govorimo o stanju tehnike….pa tako ja izbacujem svoje viđenje. ako ti ne paše, što ti ja mogu? činjenice će ti reći sve, a moje predikcije su jako blizu…prati pa komentiraj. P.S. mogu te na bezbroj načina poniziti, a to mi nije cilj i zauzimamo bespotrebnim komentarima mjesto. komentiraj stanje koje vidiš, a ne pokušavati biti bully jer ti je mamica prodala fake konstataciju kad ti je govorila “pametno moje”….jer nažalost, ona nije kompetentna za ocjenjivati pamet….kužiš?

west 44

Ovdje jedino ti zauzimaš bespotrebnim komentarima mjesto već dva tjedna mamino napušeno zlato!!!

imam polozenu vozacku

Projekcija….to ti je iz psihijatrije….shizofrenija…pročitaj si….trebalo bi te zanimati…over and out

imam polozenu vozacku

Još nisu shvatili u merdži?…fulali su kompletno…izgleda sa svime ! motor kuha, aerodinamika promašena=kuha….getribe su za viljuškare-da ih furaju na otpad!…Ferrari=prelijepa žena u crvenom, Merdžu=brkati debeljuco u hozntregerima sa kriglom u ruci….tak ja vidim ovu godinu već sada.

Panzer

Ovi iz Mercedesa bar znaju prepoznat problem i riješit ga a neki zbog svjecice gube prvenstva.

mironet

Evo vettelu još jedna prilika za 25 bodova

r.u.m.

To je dobro,opet gledati Hamiltona kako se probija.Ovdje je to moguče za razliku od Australije.E sada ćemo vidjeti imali u Ferrariju brzine.
Ako se Lujo probije i pobijedi za mene je sezona gotova.Vetel ako bude startao P1 mora pobijediti.

mika.KA

ma nije mjerilo ova staza ili rusija. i ptice na granama znaju da paše ferrariju.
moguce da ce mercedes “zatvoriti” motor za tu stazu.
europa je bitna i nakon europe!

imam polozenu vozacku

Dobro …ni zakuhal, al bude

Desmosedici

Jeste li vidjeli dvije nove “škrge”za hlađenje koje Mercedes koristi u Bahreinu? Jedna škrga je iza zadnjeg hvatišta Haloa a druga je prorez na vrhu peraje tako da tuda izlazi topli zrak iz prostora motora. To je tu tako napravljeno da se izbjegne povećavanje dimenzija zadnjih izlaznih otvora poviše difuzora.

imam polozenu vozacku

i sad bu “naš najbolji” svih vremena morati voziti u zoni lošijeg hlađenja. bude tu svašta prekosutra

Related Posts