Schumacher: Loš početak vikenda

Mick Schumacher neće po dobrome pamtiti petak za VN Italije nakon što je prvi trening propustio zbog zamjene s Antoniom Giovinazzijem, a drugi ja završio prije vremena nakon samo devet krugova zbog problema na motoru.

Težak početak vikenda za mladog Nijemca kojem se ‘trese stolica’ te bi mogao izgubiti mjesto na gridu sljedeće sezone. Ipak, Mick je rekao kako će upravo zbog toga treći i posljednji slobodni trening u subotu biti vrlo bitan.

”Da, jako loš početak vikenda. Zasigurno smo htjeli skupiti puno više informacija na drugom treningu, ali tako je kako je. Nisam prvi, a niti posljednji koji ima problema s bolidom.”

”Morat ćemo sutra poraditi na trećem treningu više nego što smo planirali, ali zasigurno ćemo osjetiti ovaj problem u nedjeljnoj utrci. Problem je na nastao na samom motoru pa moramo vidjeti što će biti s njim.”

Na upit kako se osjeća da je upravo njegov ‘konkurent’ za mjesto u Haasu Antonio Giovinazzi odradio prvi slobodni trening umjesto njega, Mick je rekao:

”Malo sam ljubomoran. Šalim se, nije loše ponekad ubaciti nekog drugog vozača kako bi isprobao bolid i iz druge perspektive predložio neke stvari na kojima moramo poraditi,” zaključio je Mick.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x