Rasprodane ‘Early bird’ ulaznice za WRC Croatia Rally

Dva tjedna nakon početka prodaje Early bird ulaznica, ljubitelji oktanskih uzbuđenja kupili su sve raspoložive ulaznice po promotivnim cijenama. Od danas možete osigurati svoje mjesto u Fan zoni u Kumrovcu, iz koje će se pratiti brzinac kojeg su fanovi WRC-a proglasili prekretnicom sezone 2021.  

Zagreb, 4. ožujka, 2022. – Rasprodane su sve early bird ulaznice za posebno osmišljene Fan zonekoje je organizator sredinom veljače pustio u prodaju.

Danas kreće prodaja ulaznica za Fan zonu u Kumrovcu s fantastičnim pogledom na brzinski ispit kojeg je trećeplasirani na Croatia Rallyju 2021., Belgijanac Thierry Neuville komentirao kao: „vraški težak brzinac“. Tehnički iznimno zahtjevnu stazu s mnoštvom zavoja i prijevoja prati i i netipična asfaltna podloga, koja i najboljim svjetskim vozačima donosi velike izazove. Svi željni oktanskih uzbuđenja ne bi trebali propustiti s najboljeg mjesta pogledati ovaj brzinac kojega su prošle godine fanovi WRC-a u posebnoj anketi proglasili najvažnijim prekretnicom sezone. 

Posjetitelje koji svoja mjesta osiguraju u Fan zonama – osim pogleda na najatraktivnije prolaske svjetskih rally zvijezda i bogatu ugostiteljsku ponudu očekuje i cjelovita cjelodnevna zabava uz sport, kompletan komfor, praćenje čitave utrke na video zidovima uz komentare i objašnjenja voditelja programa i dodatne zabavne sadržaje. 

Putem stranice ulaznice.hr u prodaji su i nove pojedinačne ulaznice za Servisni park na Zagrebačkom Velesajmu, kao i komplet za šestodnevni ulaz po punoj cijeni, a uskoro kreće i prodaja ulaznica za svih šest fan zona uz brzinske ispite, uključivši i  Shakedown, sve po cijeni od 90kn. 

Najveća Fan zona nalazit će se na Zagrebačkom Velesajmu i prva će krenuti s radom, već u utorak, 19. travnja. Tamo će posjetitelji moći vidjeti servisne prostore vrhunskih natjecatelja, kupiti suvenire Croatia Rallyja, top timova i WRC-a, okušati svoje umijeće na nekom od simulatora, uživati gastronomskoj ponudi i nastupima poznatih rock izvođača. 

Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta na lokacijama i mogućih gužvi koje bi mogle utjecati na nesmetano odvijanje utrke te zbog nastojanja organizatora da maksimalno smanji svoj utjecaj na okoliš, molimo posjetitelje da se povežu s prijateljima, rodbinom i poznanicima gdje god je to moguće i na lokaciju putuju zajedno.  

Osigurajte svoje mjesto u Fan zoni i budite dio ovog nezaboravnog oktanskog spektakla!  

O WRC Croatia Rallyju    

WRC Croatia Rally održat će se od 21.-24. travnja na 20 atraktivnih brzinskih ispita kroz pet hrvatskih županija – Zagrebačku, Karlovačku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku i Varaždinsku, a ceremonijalni start i cilj te park vozača nalazit će se u Zagrebu. Ove se godine očekuje i rekordan broj gledatelja na nekom od sportskih događanja u zemlji ikada, naime, prema predviđanjima organizatora u posebnim fan zonama i uz stazu natjecanje će pratiti više od 350.000 ljudi, čiji se dolazak očekuje iz zemalja Europe pa i mnogih zemalja svijeta. Na natjecanju u travnju obožavatelji oktanskih atrakcija moći će vidjeti i revolucionarnu novu generaciju hibridnih Rally1 vozila, prvi put predstavljena početkom sezone. Zahvaljujući izvrsnoj organizaciji sportskog i popratnog dijela utrke, uključivši i zaštitu okoliša, Hrvatska je mnogo puta navedena kao osvježenje i pravo iznenađenje u WRC kalendaru, pa su slijedom izvrsnih ocjena za cjelokupni dojam organizatori dobili priliku sklopiti ugovor za organizaciju ovog oktanskog spektakla na tri godine. Značaj i uspjeh ovog događaja prepoznali su i Vlada Republike Hrvatske i Grad Zagreb donijevši odluku o sufinanciranju troškova organizacije natjecanja u 2022. te u narednim godinama.  

O WRC-u  

WRC (World Rally Championship) najpopularnije je automobilističko natjecanje u svijetu uz F1 kojega redovito prati preko 250 TV postaja i oko 836 milijuna ljudi u cijelom svijetu.   Hrvatska je, nakon dugogodišnjih nadmetanja s puno bogatijim državama, u 2021. po prvi puta dobila priliku organizirati jednu etapu svjetskog prvenstva koja se održala u travnju u Zagrebu i okolici pod nazivom WRC Croatia Rally.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x