RSSD 2021. – Dani oktanskog ludila na makadamu sve su bliže

Manje od 10 dana dijeli nas od 11. izdanja Rally Showa Santa Domenica.

Iako prijave natjecatelja još uvijek traju, broj prijavljenih konstantno raste! Tradicionalno, listu prijava brzinom munje popunjavaju svima poznata imena autosporta, iznimni automobili, ali i neka nova imena mladih zaljubljenika u brzinu koji su Rally Show Santa Domenica odabrali za svoj ulazak u svijet kraljice autosporta, s često nešto slabijim, ali ne i manje atraktivnim automobilima.

Ono što donosi RSSD makadamska je poslastica koja će na spektakularan način okruniti rally sezonu u Hrvatskoj. Iako je za očekivati da će brojni vozači iskoristiti priliku za zabavu na ovoj utrci, ona zapravo predstavlja iznimnu podlogu za borbu kakva se rijetko viđa, jer ipak svi žele osvojiti RSSD makadam.

U subotu, 27. studenog nakon tehničkog pregleda i verifikacije za natjecatelje u 14:00 na šodericama Savršćaka na području Samobora počinje službeni trening vozača. U 19:00 na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji slijedi odabir startnih pozicija te od 19:30 ceremonijalni start kao službeni početak natjecanja.

U nedjelju, 28. studenog od 8:00 sati na startu u Savršćaku na području Samobora očekuje vas adrenalinski show predvođen ponajboljim vozačima iz cijele Europe. Tijekom dana održat će se četiri brzinska ispita (1 BI u 8:00 sati, 2 BI u 10:00 sati, 3 BI u 12:30 I 4 BI u 14:30), a na samom kraju u 17:00 očekuje zatvorenje natjecanja i podjela nagrada.

Lista prijava još je kratko otvorena, makadam je spreman, zato požurite 11. Rally Show Santa Domenica vas čeka!

Detaljnije vijesti možete pronaći na www.rallysantadomenica.com

Related Posts