Norris: Bio sam jako uplašen jer smo trojica bili usporedo

Start VN SAD-a je donio mnogo uzbuđenja, osim promjene na vodećoj poziciji i kontakta u prvom zavoju, Lando Norris je imao ambiciozan pokušaj prestizanja sadašnjeg i bivšeg timskog kolege na kočenju za zavoj broj 12.

Ricciardo je pokušao napasti i proći Sainza uz pomoć zavjetrine s vanjske strane, a Norris je tu istu zavjetrinu iskoristio za napad s unutarnje strane. Britanac je priznao kako je bio jako uplašen jer je morao biti oprezan zbog timskog kolege pored i Leclerca koji je bio taman ispred svih njih.

„Bio sam jako uplašen jer stvar je u tome što je to jako široka staza, a bili smo trojica jedan pored drugoga. Znao sam da je Daniel s vanjske strane pa sam morao biti oprezan, a nisam smio kočiti prekasno jer sam znao da je Charles taman ispred. Bio sam na vrhu zavoja, a Charles je bio prilično… Udario bih ga da sam ušao malo jače. Postalo je malo sumnjivo, očito da nisam uspio izvesti potez. Šteta“, započeo je Norris.

Norris je završio utrku osmi, nakon što je izgubio poziciju od Bottasa i smatra kako u ovom trenutku Ferrari ima brži bolid od McLarena, posebice zato što je Leclerc ostavio Ricciarda preko 20 sekundi iza sebe.

„Bila je teška i duga utrka, nismo mogli puno toga učiniti. Na trenutke sam pomislio da imamo bolji tempo. Ali sveukupno, uzimajući u obzir da je Charles bio 20 i nešto sekundi ispred Daniela, mislim da je to pokazalo da su oni (Ferrari) bili brži bolid danas. Razočaravajuće je što nismo mogli napraviti više, tako je ponekad.“

„Ne znate koliko oni štede, svatko će raditi nešto u tom smislu, svatko igra svoju igru. Naravno da je ponekad kao yo-yo efekt, uhvatiš priključak pa opet zaostaneš i tako dalje. Bilo kako bilo, čak i kada smo bili u najboljem ritmu, razlika je premala. Dvije desetinke ispred, preteško je prestići. Moraš biti brži otprilike jednu sekundu, nikad nismo bili toliko“, poručio je Norris.

Total
1
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
Nosko
27.10.2021. 19:38

Dobro kaže stari Hamilton. Nisu oni tu da budu prijatelji.
Kada su frendići nama onda tu pravog fajta.

avatar
robif
27.10.2021. 17:22

Djeca,…nekad je toga bilo pod normalno,(pitaj Kimija dok je još tu…ili pogledaj koji dobar pornić ,pa češ vidjet da nikog nije strah

avatar
Lewis8
27.10.2021. 21:44
Reply to  robif

Ma ne znaju prevesti. Nije se uplašio.

Bili smo tako blizu jedan drugoga bojao sam se da ćemo se sudariti.

To ne znači da se tresao od straha ili je usred noći bio uplašen kad je čuo zvukove 😁

Bojim se i uplašen sam. Ne zvuči isto.

Related Posts
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x