Ferrarijev put od Francuske do gotovo pobjede

Ferrari nakon povijesno loše 2020. ušao je u novu sezonu s nadom da će stvari ići nabolje, već sada u 10 utrka ostvarili su više bodova nego u prijašnjoj sezoni, a najbolje može se reći tek slijedi.

Treća utrka zaredom da su oba Ferrarijeva vozača u bodovima, a Leclerc gotovo na najvišoj poziciji postolja, što je naravno zagolicalo maštu brojnim navijačima Scuderije i pobudilo nadu za Hungaroring.

Šef ekipe Ferrarija, Mattia Binotto izrazio je svoje pomiješane osjećaje:

“Naravno da je bilo razočaravajuće propustiti priliku za pobjedom samo dva kruga prije kraja, ali naravno mislim da moramo biti zadovoljni, utrka je bila dobra, kao i cijeli vikend.”

Prisjetimo se da je Ferrari prije samo nekoliko tjedana u Francuskoj izgledao kao momčad sredine poretka, a Binotto se osvrnuo na napredak:

“Nakon Francuske, razumjeli smo naše slabosti, i sada tri utrke zaredom imamo dobar tempo u trci, što nam je bila slabost na početku godine. Pokazujemo da napredujemo kao ekipa i to me posebno veseli gledajući ka drugom dijelu sezone”, zaključio je Binotto.

Slijedi nam VN Mađarske s brojnim sporim zavojima i s tradicionalno visokim temperaturama što bi trebalo odgovarati Ferrariju. Nakon Leclercovog drugog mjesta, nada li se pobjedi?

“Ne pobjedi; već jedan, dva!”, dodao je nasmijani Binotto.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Ferrari. Prošlost veća od sadašnjosti a budućnost se traži bijelim štapom.

TORPEDO

Još kad ima tako fenomenalnog vozača kao što je Leclerc ništa nije nemoguće.
Čovjek koji je u F2 sa 14 mjesta i još preostalih 8 krugova do kraja došao do prvojg mjesta…to je čista vozačka fantazija…pogledajte
https://www.youtube.com/watch?v=bh2wAbEJ7c4

Related Posts