Ocon: Nadam se da ćemo u utrci potvrditi dobru formu

Esteban Ocon je nakon vrlo dobrih kvalifikacija za njega i njegovu momčad Alpine izjavio kako je ovaj rezultat plod dobrog rada unazad nekoliko mjeseci te da su se nakon Imole i Portimaa nadali ovakvom rezultatu.

Podsjetimo, na VN Portugala je Alpine zauzeo sedmu i osmu poziciju na kraju utrke čime su bili prilično zadovoljni, a na valu dobrog rezultata su vrlo motivirani došli u Španjolsku gdje su po prvi puta uspjeli ući s oba bolida u Q3 od 2013.

”Ovo je potvrda dobrog rada i to nam je baš trebalo u ovom trenutku. Ovdje svi znaju stazu, znaju svaki djelić staze te većina momčadi ima podešen bolid kako treba od samog početka. Nakon Portimaa smo znali da imamo dobar bolid, ali nismo bili sigurni hoće li ovdje biti tako brz – nakon ovakvih kvalifikacija mislim da svi možemo odahnuti.”

”Za mene su kvalifikacije bile prilično dobre te sam od samog početka imao dobar feeling. Članovi momčadi na stazi i u tvornici su se maksimalno potrudili da nam poslože bolid kako treba jer nismo nikako bili zadovoljni s početkom sezone, a sada vidimo da se taj trud i isplatio.”

Na upit da prokomentira nedjeljnu utrku i šanse na stazi kraj Barcelone, Ocon je prokomentirao:

”Vidjet ćemo. Charles je imao dobar race pace u petak te je zbog toga još veća šteta što me prošao na kraju kvalifikacija. Ipak, ne mogu se žaliti jer smo u borbi za vrh sredine poretka te smo čak razdvojili dva Ferrarija. Možemo se boriti pa vjerujem da će utrka biti zanimljiva,” zaključio je Ocon.

Related Posts