Hrvatski Kreator TV ugovorio produkciju i emitiranje cijele sezone EuroNASCAR-a!

14.5.2021. – KREATOR TV i NASCAR WHELEN EURO SERIES ugovorili su ekskluzivnu suradnju te će Hrvatski TV kanal producirati i prenositi sve utrke ovogodišnjeg spektakularnog NASCAR-a počevši sa sutrašnjom utrkom na stazi Ricardo Tormo u Valenciji. Suradnja je krenula prošle godine produkcijom na Grobniku nakon čega je Kreator TV dobio poziv da odradi Španjolsku utrku, a sada je ugovor potpisan za sve utrke sezone!

Kreator TV je specijalizirani kanal za motorsport sa sjedištem u Jastrebarskom. Osnovan je 2011. Isključivo za prijenose Formule 1 da bi 2013. Proširio svoj sadržaj na sav motorsport. Jačanjem vlastitih produkcijskih kapaciteta u 2020. Kreator TV je počeo brži rast i otvaranje novih tržišta. Danas je prisutan u svim većim kabelskim i IPTV operaterima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s dosegom od preko 3 milijuna gledatelja, a od ovog travnja krenuo je i Kreator TV Slovenija na slovenskom jeziku koji može pratiti preko 690.000 gledatelja.

“Uvijek radimo na tome da fanovima ponudimo najbolji mogući show i definitivno osiguravamo jednu od najboljih trkaćih serija u Europi. Vrlo smo sretni što smo postigli partnerstvo s Kreator TV-om da razvijamo I poboljšamo NASCAR TV sadržaj za naše brojne fanove diljem svijeta koji nam se ne mogu pridružiti na trkalištima. S Davorinom imamo zajednički cilj emitirati I zapaliti iskru NASCAR-a kroz svaki mogući uređaj putem live streaming platformi te TV partnera diljem svijeta.” Izjavio je Jerome Galpin, NASCAR WHELEN EURO SERIES CEO & Predsjednik.

Davorin Štetner (Kreator TV) & Jerome Galpin (NASCAR Whelen Euro Series)

“Jako smo ponosni da radimo s jednim od najpoznatijih sportskih brendova u svijetu. NASCAR Whelen Euro Series dokazano je atraktivna trkaća serija koju prate stotine tisuća fanova. Naši višejezični prijenosi doprinose dodatnom dosegu , a planiramo ih proširiti na još više zemalja. Sretnismo za ovu priliku te ćemo podići prijenose i doseg na novu razinu!” Izjavio je Davorin Štetner, osnivač i direktor Kreator TV-a.

Prijenosi ovog vikenda počinju sutrašnjim kvalifikacijama EuroNASCAR Pro u 10 sati. Hrvatski prijenos je na Kreator TV Hrvatska, slovenski na Kreator TV Slovenija, a engleski je na YouTube kanalu Kreator TV te platformi Motorsport.com.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Bravo za Hrvatski Kreator TV !!!

Related Posts