Alonso: Sve nadogradnje u Imoli su donijele napredak

Alpine se pokušao oporaviti nakon razočaravajuće uvodne utrke u Bahreinu, došavši s brojnim nadogradnjama bolida na prošlotjednu Veliku nagradu Emilije Romagne.

Momčad se još jednom borila da održi korak s vodećima sredine poretka, a Esteban Ocon i Fernando Alonso kvalificirali su se tek na deveto, odnosno 15. mjesto.

Ocon i Alonso završili su kao 9. i 10. u utrci, tj. obojica su dobili bolje pozicije nakon utrke zahvaljujući vremenskoj kazni Kimija Räikkönena.

Davide Brivio je rekao da momčad osjeća napredak s donesenim ažuriranjima, ali se nada da će napredak biti još veći na nekim drugim stazama.

“Pronašli smo neka poboljšanja, da, i ona dobro rade. Možda postoji mogućnost da će ova poboljšanja i ove nadogradnje biti korisnije na drugim stazama”, rekao je Davide.

Iako Brivio nije htio otkriti koliko je vremena stečeno novim dijelovima, rekao je da postoji mjerljiva razlika u odnosu na Bahrein.

“Ne želim reći, ali naravno da imamo brojke. Imamo osjećaj poboljšanja. Smatramo da je bolje i zato nastavljamo tako dalje”, dodao je Brivio.

Alonso je osjetio da su nadograđeni dijelovi pomogli Alpineu pružiti bolji aerodinamični učinak, te bolju ravnotežu bolida A521.

“Mislim da smo poboljšali automobil od Bahreina do Imole, svi novi dijelovi dali su pozitivne rezultate”, rekao je Alonso.

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SIR LEWIS HAMILTON

Ajde u mirovinu.
Daj priliku mladjim.

Deyo

Napravio si jos jedan profil, samo ne bi li napisao ovu glupost?!! Wow!!! Iako je u pitanju nešto čime se trebaju baviti stručnjaci, odaje ti priznanje na upornosti 🤣
Ajde, sada se uključi u raspravu sa samim sobom preko lewis7, west44 ili nekog drugog od svojih mnogobrojnih profila 🤣

Lewis8

Oper isto. Ti baš nemaš ništa za ponuditi.

Deyo
SIR LEWIS HAMILTON

Imas pravo.
Puno je Lewisa.
Samo je jedan Sir Lewis Hamilton.
Naj svih vremenaa 😀

Deyo
Yukihonda

iskreno vjerujem u projekt Alpina (Renault)… ali nikako u projekt gp2 vozača Alonsa…

Pratiteljcro

Toliko si se naljutio sto je Alonso dotaknuo tvoju religiju tvoga boga, religiju sa kojom se hvalis kako si ju prepoznao davno prije dok ova ova domaca stoka slijepa DAS balkanska nije! Alonso je tada rekao cinjenicu, istinu, rekao je onako kako je i bilo a to je da je tada hondin GP2 bullshit motor bio daleko najslabiji na gridu i ti tu dolazis uvrieden jer se “usudio” dirati u tvoje bozanstvo!! Da to nije malo pateticno? Dakle mrzis vozaca samo zato sto je dirnuo u tvoje bozanstvo a rekao je ISTINU! Sto to govori o tebi ja bi se… Read more »

Yukihonda

Ne ka.i!!!!..(tako se ne ponaša profesionalac jer tebi jasno ne vrijeđa) … Možeš trkeljati što hoćeš… ponio se kao smeće od sportaša…eeeeto sustiglo ga je sad je on gp2… . pitanje je hoće li ikada biti nešto od njega.. bolje da se makne.. ne znam zašto spominješ religiju ne moraš mi odgovarati… Honda je za mene svetinja u auto industriji…. nešto još molo… svoj drugi auto CRX vetek ako znaš šta je to brzo pročitati … Ćuvam u svojoj garaži kao iz tvornice je… Toliko o svetinji i godinama koje imam…

Yukihonda

zaboravi godine me stižu… A što ti to znači domaća stoka??? gdje sam se ja tako izražava???? ili je to tvoje mišljenje????? saberi se malo… ja nikoga ne vrijeđam kao gp2 vozač…

Yukihonda

zaboravi kakvu činjenicu… kava je sada…???

Pratiteljcro

Kako si se uspalio hahaha ja nevjerujem. Neznam odakle da pocnem, mozda od tvog “veteka” u glavi koji se “kick inao” 😀

Related Posts