Russell: Nismo se približili sredini poretka

George Russell je nakon tri dana testiranja u Bahreinu zaključio kako Williams ipak nije napravio neku ‘revolucionarnu’ promjenu te da ne očekuje puno bolje rezultate od prošle sezone.

Mladi Russell je u bolidu FW43B proveo samo zadnji dan testiranja, u nedjelju, jer su prva dva dana bila rezervirana za Roya Nissanya te Nicholasa Latifija. Ipak, smatra da je barem taj dan bio produktivan te da su odradili većinu stvari koje su planirali.

”Maksimalno sam iskoristio taj jedan dostupan dan za testiranje u nedjelju, preko 850 km sam odradio u osam sati. Mogu iskreno reći da je bilo naporno, ali momčad je odradila dobar posao tijekom sva tri dana. Bolid se čini pouzdan, a koliko je brz ćemo vidjeti tijekom sezone.”

Iako je rekao da su imali produktivan test, i dalje smatra kako njihov bolid ima puno prostora za napredak te da ne očekuje kako će se previše primaknuti momčadima iz sredine poretka.

”I uoči testiranja smo znali da imamo nekih nedostataka, a tijekom ova tri dana smo dobili detaljnije informacije gdje se moramo poboljšati. Imamo puno podataka za analizirati te se moramo maksimalno potruditi da što prije popravimo ono što se popraviti može.”

”Ipak, još uvijek smo na početku sezone i ne znamo pravo stanje stvari. Neke momčadi iz sredine poretka su prilično brze, a posebno mogu reći da se Alfa Romeo čini jako brza. Za sada mislim da nismo uspjeli uhvatiti priključak s momčadima iz sredine poretka, ali očekujem da ćemo na nekim stazama ipak izgledati bolje nego na nekima koje nikako ne odgovaraju našem bolidu,” zaključio je George.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Jadan dečko, što mu rade..nadam se da će nakon ove sezone biti pametniji pa on njih ucijenit.

147 kt

Budete. Jednog dana.

mody

Good job russel da bar cujemo ovo i prvu pobjedu williamsa nakon 2012

Related Posts