Sergio Perez prvi puta za volanom Red Bulla

Sergio Perez je na Silverstoneu napravio svoje prve krugove kao vozač Red Bulla, i to u RB15 bolidu iz sezone 2019. godine.

Test, osmišljen kako bi pomogao Perezu da se navikne na Red Bullove sustave i Hondinu pogonsku jedinicu, odrađen je istog dana kada je i Red Bull predstavio svoj RB16B bolid za ovu sezonu.

U srijedu bi Checo i Max Verstappen trebali odraditi dan snimanja s novim bolidom. Na snimanju će biti prisutan i Alex Albon, kojeg je Perez zamijenio u Red Bullu.

Tajlandski vozač, koji će ovu sezonu provesti kao rezervni i razvojni vozač Red Bulla, vozit će u srijedu RB15 bolid, te biti prisutan na sastancima s Verstappenom, Perezom i inženjerima kako bi pomogao u razvoju RB16B bolida u simulatoru.

 

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Evo još malo da imate po čemu”udarati”..kao što sam vam rekao prije par dana prilikom prezentacije Alpha Taurija AT02, danas smo to mogli i vidjeti..evo, samo ću ukratko:
AlphaTauri AT02, dan snimanja u Imoli, otkrivene sve novosti
U usporedbi s prikazom na prezentaciji, jednosjed koji je danas angažiran u Imoli, na stazu je donio je novi uski nos zajedno s modificiranim kanalima krila i prednjih kočnica. Intervencija ima i na dnu ispred kotača.

Desmosedici

Evo ipak nešto i o Red Bullu..uostalom ništa novo jer sam ja već nedavno napisao svoj komentar sličan ovome..onako kako sam ja to vidio i shvatio..a ovo je samo “prepisivanje” kratkog tuđeg članka..ako netko zna nešto više neka me nadopuni ili ispravi: Red Bull RB16B: Hondin motor bit će iznenađenje Marko Congiu 24. veljače 2021. 10:01 Red Bull se odlučio razvijati koncepte koji su već viđeni 2020. za svoj RB16B, automobil koji će biti povjeren Sergiu Perezu i Maxu Verstappenu za sezonu 2021. Otkrijmo sve tehničke i sportske detalje momčadi Milton Keynesa: Moglo bi se govoriti..Ne, RB16B nije jednosjed koji… Read more »

Desmosedici

Opet nitko ništa o Checu i Red Bullu? Iskoristit ću prigodu da vas upoznam sa novostima iz svijeta WEC-a: Ferrari je potvrdio da se 2023. vraća u najvišu kategoriju prototipa sportskih automobila i legendarnu utrku za 24h Le Mansa u novoj kategoriji Le Mans Hypercar koja će u WEC prvenstvu debitirati ove godine. Kako bi se smanjili troškovi izuzetno skupe LPM1 kategorije Svjetsko prvenstvo utrka izdržljivosti (WEC) za 2021. je osnovalo Le Mans Hypercar kategoriju koja je nova najviša kategorija prvenstva. Ferrari će se 2023. prvi puta nakon 1973. natjecati za ukupnu pobjedu na 24h Le Mansa kao tvornička momčad,… Read more »

Desmosedici

Evo sada ću malo “prepisivati” da razveselim ego West44 i ostalih mudrosera..neka nam poslije ovoga oni prepričaju jesu li išta shvatili. WEC / Najnovije vijesti Ferrarijeva bomba: povratak na pobjedu u Le Mansu 2023.g. s Hypercarom Franco Nugnes 24. veljače 2021., 16:05 John Elkann započeo je program koji će dovesti brand Prancing Horse u borbu za ukupnu klasifikaciju francuske utrke izdržljivosti i na WEC-u. U Maranellu su se odlučili usredotočiti na Hypercar kako bi izazvali Toyotu i Peugeot Vijest je bomba: Ferrari će se službeno vratiti u borbu za apsolut na 24 sata Le Mana, 50 godina nakon umirovljenja 1973.… Read more »

Related Posts